width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ahonnét fizetik őket, onnan függetlenek a sorosokért tüntető civilek. Nem pártfüggetlenek ezek, ugyanúgy ugyanazt a liberalizmust képviselik amiért azok az antimagyar "ellenzéki" pártok egyáltalán léteznek. Pártot fenntartani, szervezkedni, utazgatni az mind pénzbe kerül, azokat valakik valahonnan finanszírozzák. Nyilván érdek nélkül, mi? Hogy ezek a libsik tényleg ennyire hülyének nézik a jónépet? + amúgy is a ballibzöld pártok körül legyeskedő különféle tanácsadók, médiások és álcivilek, valahonnét fizetett aktivisták. Akik a közéletben egyszerre mozdulnak, egymás médiáit használják, és ugyanazok a céljaik, azoknak egy a gazdájuk is.

2018. április 24., kedd

Ahonnét fizetik őket, onnan függetlenek a sorosokért tüntető civilek. Nem pártfüggetlenek ezek, ugyanúgy ugyanazt a liberalizmust képviselik amiért azok az antimagyar "ellenzéki" pártok egyáltalán léteznek. Pártot fenntartani, szervezkedni, utazgatni az mind pénzbe kerül, azokat valakik valahonnan finanszírozzák. Nyilván érdek nélkül, mi? Hogy ezek a libsik tényleg ennyire hülyének nézik a jónépet? + amúgy is a ballibzöld pártok körül legyeskedő különféle tanácsadók, médiások és álcivilek, valahonnét fizetett aktivisták. Akik a közéletben egyszerre mozdulnak, egymás médiáit használják, és ugyanazok a céljaik, azoknak egy a gazdájuk is.

Ahonnét fizetik őket, onnan függetlenek a sorosokért tüntető civilek.

http://bircahang.org/soros-zsoldosai/

Nem pártfüggetlenek ezek, ugyanúgy ugyanazt a liberalizmust képviselik amiért azok az antimagyar "ellenzéki" pártok egyáltalán léteznek. Pártot fenntartani, szervezkedni, utazgatni az mind pénzbe kerül, azokat valakik valahonnan finanszírozzák.

Nyilván érdek nélkül, mi? Hogy ezek a libsik tényleg ennyire hülyének nézik a jónépet?

+ amúgy is a ballibzöld pártok körül legyeskedő különféle tanácsadók, médiások és álcivilek, valahonnét fizetett aktivisták.

Akik a közéletben egyszerre mozdulnak, egymás médiáit használják, és ugyanazok a céljaik, azoknak egy a gazdájuk is.

Bayer Zsolt a tüntetésekről – Ugyanaz a kép

Kering egy fotópár a neten

2018.04.21, 08:52

Kering egy fotópár a neten: az egyiken a 2006-os zavargások, a könnygázban úszó város, erőszak és brutalitás, a másikon a mostani választás utáni tüntetés, béke, nyugalom, csend, madárcsicsergés, magasba emelt, világító telefonok („aki éhezik, emelje magasba az okostelefonját!"). Értsd: akkor az erőszakos szörnyetegek lángba borították a várost, bezzeg most, a báránykák… A valóság azonban az, hogy ugyanazt a képet nézzük.

Emlékezzünk csak!

2006-ban elhangzik Gyurcsány őszödi beszéde, és spontán tiltakozás kezdődik a Parlament előtt. Aztán jön Toroczkai László és a tévé székháza elé viszi a tömeg egy részét, majd az a tömeg megtámadja a székházat, a székházat védő rendőröket, majd fel is gyújtják a parkoló autókat, s végül betörnek az épületbe.

A székház bejáratát fegyvertelen, védőfelszerelés nélküli rendőrök „védik", az ő életük egész idő alatt veszélyben van, többen súlyos sérüléseket szenvednek, amikor a tömeg flaszter- és betondarabokkal kezdi dobálni őket.

Ott voltam, soha nem fogom elfelejteni: eközben a székház háta mögött, a Nádor és Zoltán utca sarkán talpig beöltözött rebiszesek ácsorogtak, és a parancsnokuk valakinek ezt üvöltötte a telefonba: „Nem érdekel, mi a parancs, én most odamegyek, és kimentem az embereket!" Mint tudjuk, Gyurcsány személyesen osztogatta utasításait a rendőri vezetőknek azon az éjszakán, és a rebiszesek végül nem mentették ki az életveszélyben lévő rendőröket a székház bejáratától.

Kinek volt az érdeke ez az egész? Gyurcsánynak, aki arra várt, hogy meghaljon egy rendőr, hiszen attól kezdve nem az ő beszédéről lett volna szó, hanem a rendőrgyilkos csőcselékről. Miképpen a tévé felgyújtása és feldúlása is neki jött kapóra. S mindezt kinek köszönhette? Toroczkainak. S mi lett a vége?

Az, hogy később az azonosító szám nélküli, állattá vált rendőrök a Fidesz nagygyűléséről békésen hazafelé tartó tömeget verték félholtra, kisgyerekes anyukákat, fiatal apukákat, nagypapákat és nagymamákat, olimpiai bajnokot és jezsuita szerzetest, nekik törték kezüket-lábukat, lőtték ki a szemüket, kardlapozták őket lovasroham keretében, és őket ítélték el futószalagon bírói talárba öltözött gazemberek.

Őket, nem Toroczkaiékat. Toroczkaiék viszont nagy genezist építettek a történtekre, mondván, igazából ők ott születtek meg, a gyurcsányi erőszak könnygázfelhőjében – amely erőszak és könnygázfelhő nem lehetett volna, ha előzőleg Toroczkaiék nem borítják lángba a tévé székházát, és nem támadják meg a Gyurcsány által direkt fegyvertelenül hagyott rendőröket.

Ez látható az első fényképen, persze ha valaki lát, nem csak néz.

S mi is látható a második képen? Hát az, ahogy Gyurcsány, Vona és Toroczkai együtt tüntet a választás után hat nappal a kormány és a Fidesz ellen.

Akik állítólag a gyurcsányi erőszak füstjében és lángjában születtek és kovácsolódtak össze igazi közösséggé, „radikális magyarokká", azok most Gyurcsánnyal összefogva hisztériáznak és beszélnek összevissza minden hülyeséget és hazugságot, pusztán azért, mert 1,8 millióval kevesebb ember szavazott rájuk, mint a Fideszre és Orbánra.

Láttunk már ilyet is. A rendszerváltás hajnalán egy SZDSZ nevű formáció, amikor az emberek nem őket szavazták be a hatalomba az első szabad választáson, úgy döntött, hogy elárulva mindent és mindenkit, kiereszti a politikai karanténból a kommunista utódpártot, és a Charta mozgalom keretében egyszer csak együtt tüntetett az első szabadon választott kormány ellen az SZDSZ teljes vezérkara – Berecz Jánossal!

Mert éppen „barna eső" esett… Most pedig a „barna eső" tüntet Gyurcsánnyal, és megint a polgári közép ellen. Hiszen nincs új a nap alatt. Ez van a második képen. A szereplők is ugyanazok. Hiszen teljesen mindegy, hogy aktuálisan melyiknek mi a neve.

Tudjuk, még a nevük se az, amit az őseiktől kaptak.

(Bayer Zsolt, magyaridok.hu

http://mindenszo.hu/bayer-zsolt-a-tuntetesekrol-ugyanaz-a-kep/

Szombaton újabb ellenzékváltó tüntetés lesz

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz

2018.04.20, 21:41

Kormányváltónak hirdetik, de valójában ellenzékváltó lesz az a szombati tüntetés, amely civil helyett csak álcivil lesz. A szoci szervezőapparátus által lebonyolított és a Soros-hálózat által finanszírozott tüntikézés sztárja az a függetlennek hazudott Márki-Zay Péter lesz, aki valójában sok minden, csak nem független. Úgy látszik, már Sorosnak is elege van a magyar balliberális ellenzéki pártokból.

Tisztán látszik már, hogy a bukott ellenzéki pártok politikai alkalmatlanságát kihasználva Soros György magyarországi hálózata a politikai hatalom megszerzése érdekében most éppen egy álcivil ellenzéki tüntetéssorozat megszervezésébe kezdett bele. Úgy, ahogy van, az egész értelmetlen – de ez szemmel láthatóan egyáltalán nem gond azoknak, akiket csak a zavarkeltés érdekel.

Miért tüntikéznek akkor mégis a nagyrészt vezetők nélkül maradt balliberális kisebbség legharcosabb tagjai? Hát azért, mert kudarcot vallott a teljes ellenzékre ráerőltetett választási összefogás, együtt és külön is becsődöltek a ballib ellenzéki pártok, lyukra futott a Jobbik baloldalra való átfordítása. Bekövetkezett a teljes összeomlás az ellenzéki pártoknál. Mivel pedig Soros Györgynek továbbra is az útjában áll Magyarország a migrációt elutasító álláspontja miatt, ezért a globális léptékben is tevékenykedő amerikai milliárdos a jövőben is mindent megtesz azért, hogy megbuktassa a választással hatalomra került magyar kormányt.

A 2018-as választáson nemcsak a ballib ellenzéki pártok szerepeltek le Soros előtt, hanem még az általa fizetett álcivilek is. Gulyás Márton csak egy néhány fős hajléktalanokból álló kommandót tudott akcióztatni a nevetségessé vált "polgári engedetlenségi" performanszaihoz. Ráadásul még a momentumos gyerekek is – önkéntes aktivisták híján – nagyrészt béraktivistákkal csinálták végig a választási kampányt.

Nincs tehát olyan aktivista- és tömegbázis Magyarországon, amely Soros tényleges és lényegi céljaiért hajlandó lenne utcára vonulni vagy bármilyen érdemleges politikai aktivitást folytatni.

Az ellenzék árván maradt hívei viszont kapóra jönnek Sorosnak a céljai megvalósítása érdekében. Őket tervezi a tüntetéseken keresztül becsatornázni saját maga alá az amerikai milliárdos. De úgy, hogy a szerepvállalása a tüntetésekkel összefüggésben mindvégig titok maradjon.

Nem volt és nincs könnyű dolga a világszerte színes forradalmakat kirobbantó, és azokat aztán kormánydöntésekig elvivő Soros-hálózatnak Magyarországon. A hálózat irányítóinak nem maradt más választása, mint folytatni a feszültségkeltést, a békétlenség szítását, hátha végül mégis kialakulhat még belőle valami haszon Soros számára. De az új kormánydöntő forgatókönyvekhez szemlátomást a háttérből még új szereplőket keresnek. Egy ilyet pedig már találtak is.

Ő Márki-Zay Péter, aki ennek megfelelően beszédet mond majd a szombat estére meghirdetett legújabb ellenzékváltó tüntetésen. Ő az új Karácsony Gergely meg Gulyás Márton egy személyben. Sorosék abban bíznak, hogy a függetlennek hazudott Márki-Zay országos politikai szintre való felépítésével létrehozhatják az egységes ellenzéket.

Pedig ez lehetetlen, hiszen ez nem egyszerűen a pártok vezetőinek vagy a pártoknak a leváltását, lecserélését jelentené, hanem gyakorlatilag az összesnek a megszüntetését is. Ez pedig lehetetlen, mert értelmetlen. Pártok nélkül nem lehet egy plurális demokráciát működtetni.

Márki-Zay Péterről pedig nincs élő ember Magyarországon, aki azt gondolná, hogy független jelölt. Hiszen az állítólagos független jobboldaliról kiderült, hogy a megválasztása másnapján már Botka Lászlóhoz rohant a szegedi MSZP-irodába, utána nem sokkal pedig kinevezte a saját kabinetfőnökének Horn Gyula hajdani kabinetvezetőjét.

A nagy ellenzékváltó tüntetés civil jellege pedig a születése pillanatától kezdve arra a hazugságra épül, miszerint – az MSZP-s Gulyás Balázs főszervező állítása alapján – a tüntetés szervezésének többmilliós költségeit magánszemélyek adományai fedezik (állítólag). Ez legalább annyira reális, mint az, hogy a Momentumba a választási vereség után naponta 1000 ember jelentkezett új tagnak.

Mi várható akkor ezek alapján a második nagy ellenzéki (ellenzékváltó) tüntetéstől? Nagyjából semmi, illetve legfőképpen az, hogy az április 21-ei, és minden utána következő újabb "nagy ellenzéki" tüntetésen is egyre kevesebben lesznek majd a demonstrálók.

Miért ellenzékváltó tüntetés a szombati demonstráció? Azért, mert az ellenzéki pártok vezetői nélkül megtartott kormányváltó tüntetést nem lehet másként értékelni, mint egy olyan demonstrációt, ami valójában az ellenzéki pártok és vezetőik ellen szerveztek meg.

Vincze Viktor Attila, 888.hu

http://mindenszo.hu/szombaton-ujabb-ellenzekvalto-tuntetes-lesz/

Soros zsoldosai

A Norvégiai Köztársaság kormányának magyarországi alkalmazottai (akiket a ballib nyelv, ismeretlen okokból, "civileknek" csúfol) jutott eszembe a vonatkozó bulgáriai párhuzam.

Bulgáriában a jelenség évtizedes immár.

Annyira, hogy Soros nevéből mára a bolgárban köznév lett: соросоид, magyarul: sorosoida, azaz kb. Soros-zsoldos. Miért Soros nevéből? Az ok egyszerű: ő csinálta Bulgáriában az első alapítványt, melynek fő tevékenysége a politizálás. Azóta persze sok más hasonló nyugati alapítvány is lett, de a bolgár köznyelv a nem Soroshoz kötődő alapítványok által fizetett "civileket" is sorosoidáknak nevezi.

Mi a sorosoida? Jellemzően ez olyan ember, aki se nem dolgozik, se nem tanul, se vállalkozással nem foglalkozik. Magyarul: munkanélküli. De nem azért munkanélküli, mert peches volt és munka nélkül maradt, hanem azért, mert ő direkt ezt az életmódot választotta. Mint Lenin hivatásos forradalmárai egy évszázaddal ezelőtt.

Mit csinál a sorosoida? Tüntet, nyilatkozik, interjút ad, szervezkedik. Mindig a "helyes" cél érdekében, azt meg, hogy mi a helyes cél, mindig a "központban" döntik el.

A sorosoida korlátlan költségkerettel rendelkezik. Bármikor képes méregdrága profi hangosítást biztosítani az 50-60 fős tüntetéshez. A tüntetésre bármit el tud hozni, pl. ha kell, drága zongorát. Képes óriáshirdetéseket megjelentetni, neves énekeseket felléptetni komoly gázsiért. Képes sátortábort verni és abban napokig etetni-itatni
a résztvevőket. Semmi gond neki bármikor elugrani Amerikába, Nyugat-Európába, se az utazási költség, se a szállás költsége nem okoz semmilyen problémát.

Mivel a sorosoidák száma pár ezer csak, nem tudnak önmaguk sokezres tüntetéseket szervezni. De ezt megoldja a pénz. A sorosoida arra is képes, hogy órabért fizessen bértüntető statisztáknak.

Ha keménykedni kell, akkor a sorosoida képes középületet elfoglalni, barrikádot emelni, művért önteni saját magára, majd tiltakozni a "rendőri erőszak" ellen. Ha meg éppen a lágyabb arculatot kell felmutatni, akkor semmi gond kutyát sétáltató ártatlan kisgyerekeket felvonultatni.

"Békeidőben", amikor nem kell tüntetni, a sorosoida nyugodtabb életet él. Ilyenkor médiakampányokat szervez, manipulál. A sorosoida ugyanis profi manipulátor. Az 500-800 fős tüntetést százezresnek mondja, a többezrest meg forradalomnak. Ő a nép lelke, a többség véleménye őt hidegen hagyja, hiszen a többség idióta és nem ismeri saját érdekeit. Az Alapítvány jobban tudja mi jó a népnek, s aki ezt kétségbe vonja, az nacionalista, kommunista, náci, fasiszta, vallási fanatikus, demagóg populista, retográd erő, vagy bármi más, a lényeg: az ilyen nem a "haladás" és "Európa" embere. Márpedig a "haladás" és "Európa" feltétlen értékek, melyekért mindent meg kell tenni.

A sorosoida bármit megtehet, egyetlen korlát van: gazdáinak akarata. Ha ebben félrelép, vége örökre a pénznek és az édes életnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk