width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Az összes elérhető médiafelületükön fizetetlen reklámozták a tüntetéseiket. Tulajdonosaik mindenféle nemzetközista libsik, érdekük hogy nemzeti érdeket ne érvényesítsen velük szemben az ország. Nekik ezt jelenti a szólás és sajtószabadság, hogy rajtuk kívül másnak le legyen lehetősége se pénze médiát működtetni, civil szervezkedni.

2018. április 24., kedd

Az összes elérhető médiafelületükön fizetetlen reklámozták a tüntetéseiket. Tulajdonosaik mindenféle nemzetközista libsik, érdekük hogy nemzeti érdeket ne érvényesítsen velük szemben az ország. Nekik ezt jelenti a szólás és sajtószabadság, hogy rajtuk kívül másnak le legyen lehetősége se pénze médiát működtetni, civil szervezkedni.

Guy verhofstadt jóban van a momentummal, az a libsi se számítható sehogy a magyarok barátai közé. Gyarmatosító logikájuk pont ezeknek van.

Ezért hiteltelen az összes balos ígéretük.

Hát ez az. Akik visszalegitimálnák ezeket.

https://magyaridok.hu/belfold/morvai-kisztina-ulve-lehet-maradni-az-eu-himnusz-hallatan-3002503/

Akiknek a munkahelye a ballib hadigépezet valamelyik ágazata, párt - média - NGO, nekik ki volt adva hogy el kell menni felvonulni. Máskor is ki van. Genderista multinál dolgozol, liberális színházban színész vagy,, és még sorolhaó lenne, akkor a prájdon a helyed, valahogy úgy ajánlott szimpatizánsként felvonulnod mint 50-es években május elsején. :3

Az összes elérhető médiafelületükön fizetetlen reklámozták a tüntetéseiket. Tulajdonosaik mindenféle nemzetközista libsik, érdekük hogy nemzeti érdeket ne érvényesítsen velük szemben az ország. Nekik ezt jelenti a szólás és sajtószabadság, hogy rajtuk kívül másnak le legyen lehetősége se pénze médiát működtetni, civil szervezkedni.

Mindenkit összetántottak akit csak bírtak, de ezek sose szavaznának egyfelé. Gyűlölik a Fideszt, és ennyi, ez a max amire képesek. Kormányozni inkább ne, akkor már nem az mostani ígéreteiket kell nézni. Hanem a 4 éves leválthatatlanságukat, és hogy mennyire lehet kiszámítani tetteiket. Egy nemzeti minimumot is eláruló valaha radikálisnak mondott párt.



Ne hagyjuk destabilizálni Magyarországot az EU és Sorosék által - Nálunk nem csinálhatnak Majdan teret, Ukrajnát! - Morvai felhívása (Videóval)

2018. április 12. csütörtök, 17:45

(Morvai beolvasott - Magyarország és Lengyelország a „brüsszeli vádlottak padján")

Magyarországot, majd Lengyelországot ültették a „vádlottak padjára" április 12-én az Európai Parlamentben. Morvai Krisztina felszólalásaiban helyretette a nemzeti függetlenségüket védő tagállamokkal szemben bosszúszomjas eurokratákat. Rámutatott arra is: amikor egyes európai parlamenti képviselők unatkoznak, elkezdenek sorosista pajtásaikkal együtt forradalmakat kirobbantani, országokat destabilizálni, "arab tavaszt", vagy éppen ukrajnai Majdan teret "csinálni", tengernyi szenvedést okozva a későbbiekben a helyi lakosságnak. Alább csatolunk egy felvételt, amelyen a Momentum Mozgalom által a napokban Magyarországra hívott "kedvencünk", a magyargyűlölő Guy Verhofstadt EP képviselő a Majdan téren (Kijev, Ukrajna) szónokol és lázít. A következményeket ismerjük... Legyünk bölcsek, hogy Magyarországon ezt ne tudják megismételni!

https://www.youtube.com/watch?v=0h_VHKNxEnI

Krisztina csütörtöki felszólalásai ezen a felvételen láthatóak:

Morvai Kisztina: a mostani pajtások könnygázát szívtuk nyolc éven át

https://magyaridok.hu/belfold/morvai-kisztina-ulve-lehet-maradni-az-eu-himnusz-hallatan-3002503/

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselője vasárnap közleményt adott ki, reagálva a szombati kormányellenes tüntetésekre.

„Mi maradjunk a Magyar és a Székely Himnusznál, zászlónál! Avagy: miért ne hallgassuk állva az EU "himnuszát„? (Gondolatok a szombati tüntetés kapcsán)" című közleményében a politikus a következőket írta: „Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az új-jobbikosokat együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az egyesült ellenzék szombati tüntetésén – azokon a budapesti utcákon, ahol a mostani pajtások (Gyurcsány, Bajnai) könnygázát szívtuk nyolc éven át a nemzeti ellenállásban".

„Szánalmas volt hallgatni, hogy a demokráciát követelők nem ismerik el vereségüket, nem néznek magukba, hanem alig egy héttel csúfos kudarcuk után új választást követelnek. Számukra a demokrácia nyilván azt jelenti, hogy addig kell ismételni a választásokat, amíg nem ők nyernek. Sajátos demokrácia felfogás!" – írta az EP-képviselő.

Morvai közleményében megjegyzi: a Jobbik 2009 évi és 2014 évi európai parlamenti választási programjának egyik fő eleme volt az „Európai Egyesült Államok helyett Nemzetek Európáját!" jelszó és elv. Morvai számára ezért is volt megdöbbentő a párt demonstratív jelenléte egy olyan tömegrendezvényen, ahol a színpadon és a tömegben is EU zászlókat lengettek s az eseményt az Európai Unió „himnuszának" eléneklésével zárták.

Morvai Krisztina a következőkben ezt írta: „Felidéztem egy emléket. A véres 2006. október 23 után pár nappal az Országgyűlés női tagjai meghallgatást tartottak az ötvenedik évfordulón történtekről. Amikor ott tartottam beszámolómban, hogy "…és akkor elénekeltük a Székely Himnuszt…„ , az SZDSZ képviselőnője undorral húzta el a száját. Rákérdeztem: "Miért, talán a szovjet himnuszt kellett volna énekelnünk? Vagy az Internacionálét ?„ "Az Európai Unió himnuszát!„ hangzott az "öntudatos„ és ellentmondást nem tűrő válasz. Akkor szembesültem vele, hogy milyen meghatározó szerepük van a szimbólumoknak az egymással ellentétes értékrendek – nemzeti illetve internacionalista – kifejezésében."

Az EP-képviselő szerint ülve lehet maradni az EU himnusz hallatán.

Lássunk világosan: az EU zászlaja és „himnusza" az Európai Egyesült Államok jelképei. „Himnuszról" a szó valódi értelmében nem is beszélhetünk, hiszen „himnusza" egy nemzetnek, egy országnak van. Éppen ezért természetes számomra, hogy ülve maradok minden olyan alkalommal, amikor ezt a „himnuszt" játsszák vagy éneklik. Amikor a szocializmus/kommunizmus alatt a Magyar Himnuszt követően állva kellett énekelnünk illetve hallgatnunk az Internacionálét és a szovjet himnuszt, nem tehettük meg, hogy tiltakozásképpen leüljünk. Most, amikor sajnos kezd elterjedni, hogy a legkülönbözőbb magyarországi rendezvényeket is az „Európai Unió himnuszával" zárják, megtehetjük, hogy ülve maradunk.„

Morvai közleményében megjegyzi: "Én ezzel eddig sajnos mindig egyedül maradtam (például konferenciákon, diplomaosztáson, más ünnepélyes alkalmakon), de remélem egyre többen teszünk majd hasonlóan – még mielőtt természetessé válik, hogy vigyázzba merevedünk az „új Internacionálé" hallatán, nagy örömöt szerezve ezzel a nemzeti függetlenségünk gyengítésére törekvőknek, az Európai Egyesült Államok híveinek.„

Az olyan utcai tömegrendezvényeken pedig, mint a szombati volt, ahol meghatározóak az EU zászlók, s előre tudható, hogy a Magyar Himnusz után nem a Székely Himnusz, hanem az úgynevezett "Európai Uniós himnusz „ következik ne is jelenjünk meg, ha nemzeti érzelmű magyarnak valljuk magunkat. Ezek nem a mi helyeink. Mi maradjunk a Magyar Himnusznál, a Székely Himnusznál és a mi zászlóinknál – ideértve természetesen a történelmi magyar zászlókat is" – írja Morvai Krisztina.


888.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk