width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék. Az összellenzéki összeborulásban sok sok ellentmondás mind a teljes hiteltelenséget, szavahihetetlenséget mutatja. Ami az érdekük, azt cselekszik. A többi mind félrevezetés, az is hogy KÜLÖN léteznek egyáltalán a múlt szombati összefosásban résztvevő sorosellenzéki pártok. Hiszen látni őket együtt mozdulni.

2018. április 24., kedd

Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék. Az összellenzéki összeborulásban sok sok ellentmondás mind a teljes hiteltelenséget, szavahihetetlenséget mutatja. Ami az érdekük, azt cselekszik. A többi mind félrevezetés, az is hogy KÜLÖN léteznek egyáltalán a múlt szombati összefosásban résztvevő sorosellenzéki pártok. Hiszen látni őket együtt mozdulni.

Jobbik ma már FELTÉTLEN eu párti. Igen épp most, mikor minden önállóan gondolkodó embernek világos a liberálbolsevik nemzetellenes brüsszeli háttérhatalmi szándék.

Az index44424 stb meg nem független, hanem ők is az ellenség ellenzék részei.

Korábban a jobbik nekik így szélsőséges volt, meg úgy be kell tiltani.

A meglévő néppártot Fidesz-KDNP-nek hívják. Azt továbbra is nácifasisztázzák ezek a szennyoldali média felületek.

A jobbikot immár NEM.

Tehát a jobbik igazából sokkal liberálisabb, mind a Fidesz.

Ami az érdekük, azt cselekszik A többi mind félrevezetés, az is hogy KÜLÖN léteznek egyáltalán a múlt szombati összefosásban résztvevő sorosellenzéki pártok. Hiszen látni őket együtt mozdulni.

Ennyi ma az ellenzék. Nincs út visszafelé innét már, se álzöld kulturálmarxistáknak, se ballibzöldnek, se a kilóra megvett jobbiknak.

Az összellenzéki összeborulásban sok sok ellentmondás mind a teljes hiteltelenséget, szavahihetetlenséget mutatja

ÉS azt, hogy ezeknek a bérenc férgeknek ugyanazok a nemzetközi megbízóik.

Azért mozdul egyszerre a ballibik és a szarabbik.


https://magyaridok.hu/velemeny/egyutt-a-liberalis-es-a-turultetkos-3005257/


2018. április 19. csütörtök 09:20

Együtt a liberális és a turultetkós

Az ellenzék borzalmas lelkiállapotáról mindent elmond, hogy szerintük ők a többség

Apáti Bence

A Fidesz–KDNP-re több mint 2,8 millió ember szavazott. Többen, mint az összes ellenzéki pártra együttvéve. A választópolgárok több mint a fele a kormánypártokat támogatta a szavazatával. A rendszerváltás óta nem fordult elő ilyen, hogy a kormányzópártra ilyen bődületesen sokan szavaztak volna.

Ehhez képest múlt szombat késő délután megindultak a tüntetők az operaház elől, és azt skandálták, hogy „mi vagyunk a többség". Egyébként az egész tüntetés címe is ez volt. „Mi vagyunk a többség!" Az ellenzékről mindent elmond, hogy egy hazugságot tűztek a zászlójukra.

Ugyanis nem ők a többség.

Ők a kisebbség. Nagyon sokfelől meg lehetne közelíteni, miért nem igaz az az állításuk, hogy ők lennének a többség, de elég csak a választás végső eredményét jelző számokra nézni. A dühös és felhergelt tömegben menetelő emberek viszont dacosan, a valósággal a legkevésbé sem törődve, ökölbe szorult kézzel skandálták, hogy ők a többség, és hogy szerintük diktatúra van, valamint azt is hozzátették, hogy demokráciát akarnak, de akadtak olyan megfejtések is, hogy azért nyert a Fidesz, mert az emberek félnek.

Ennek némileg ellentmond az, hogy mind a tüntetők, mind a szónokok számos alkalommal elmondták, ők bizony nem félnek, ahogy azt is, hogy ebben a „diktatúrában" nyugodtan lehet a miniszterelnök agyonlövésével és a fideszesek felakasztásával fenyegetőzni.

Pedig a demokrácia bizony így működik. Az emberek elmennek szavazni, és amelyik párt a legtöbb szavazatot kapja, az nyeri a választást, majd alakíthat kormányt.

A demokrácia ünneplése történt április 8-án. Hatalmas részvétel mellett zajlott a 2018-as választás. És az emberek a kormánypártot akarták. Harmadszorra is. A lehető legdemokratikusan módon megválasztott Fidesz–KDNP-t. Ez persze tudjuk, hogy nem szokott tetszeni a ballibeknek.

Ilyen esetekben a baloldali, liberális szavazók mindig mérgesek lesznek és felháborodottan konstatálják, hogy Magyarország sorsába olyan emberek is beleszólhatnak, akik nem a nagykörút vonzáskörzetében élnek. Szerintük a körúton túl élők mind buták, agymosottak és teljesen abszurd dolognak tartják, hogy ezeknek az embereknek is éppúgy egy szavazatuk van, mint nekik.

Ilyenkor a ballibek nekiállnak vidékizni és a romkocsmák félhomályában arról pusmogni, hogy az egy lehetetlen állapot, hogy olyan emberek is szavazhassanak, akik a 444.hu-n és az Indexen kívül mást is olvasnak.

Titkos Facebook-csoportokban lamentálnak arról, hogy egy vidéki ember ne dönthessen az ő sorsukról, majd kiposztolják a Facebookra, hogy ők nem akarnak olyan országban élni, ahol egy vidéki paraszt döntheti el, ki fogja az országot irányítani újabb négy évig. A demokrácia első és legfontosabb szabálya nem tetszik nekik.

Az, hogy mindenki szavazata ugyanannyit ér. A leggusztustalanabb SZDSZ-es elitista időket idézve háborog a belpesti liberális értelmiség, hogy az agyatlan és agymosott fideszesek a Fideszre szavazva a jelenlegi kormányt tartották hatalmon. Majd ugyanezek a demokrácia szabályai ellen agitálók kimennek tüntetni, és azt óbégatják, hogy „demokráciát!". Hogy nem sül le a bőr a képükről. Teljesen nyíltan és egyértelműen hitet tesznek egy demokráciaellenes ideológia mellett, amelyben szerintük vannak olyan emberek, akiknek igazából nem szabadna szavazati jogot adni, hisz amilyen buta, vidéki suttyók, nem átallanak az Index és a HVG mellett esetleg Origót és Magyar Időket olvasni, majd a Fideszre szavazni.

Ezek az emberek követelnek demokráciát. Ezek az emberek, akik pár éve még náci zászlónak titulálták az árpádsávos lobogót, de most együtt vonultak a bomberdzsekis árpádsávos/turulos felvarrós, bakancsos jobbikosokkal. Mert ugye az ördöggel is össze kell fogni, mormolják dacosan maguk elé. A nácikkal is össze kell fogni. Az persze nem zavarja a zavartan magában mormogó hibbant libsit, hogy Churchill Sztálinnal fogott össze a nácik ellen.

Mert az oktatás-egészségügy, biztatja ilyenkor magát a libsi. Meg a Semjén vadászik. Meg elég volt a gyűlöletből. Mondja öklét rázva, habzó szájjal, gyűlölettől elvakult arccal. És persze ezeket már régen fel kellett volna akasztani, teszi hozzá gyorsan. Meg azokat is, akik rájuk szavaztak.

A gyűlöletpropaganda ellen menetel, de előtte a Facebookon megosztja, hogy ezek mind lógni fognak, és milyen előremutató is az a történet, ami arról szól, miként ölték és majd ették meg egy alkalommal a holland miniszterelnököt. Szerinte választási csalással lett kétharmados győzelme a Fidesznek, de az egy csöppet sem zavarja, hogy az őt kérdező indexes/444-es liberális tengely már napokkal ezelőtt megírta, hogy nem csalással nyert a Fidesz. Gesztikulálva ismételgeti, hogy biztosan csaltak, miközben pont elhaladnak a tömegben mellette azok ellenzéki pártvezérek, akik elismerték a választási vereséget, és azt is, hogy nem volt csalás.

A libsit ez nem érdekli. Szerinte nyomorog az ország, majd előveszi a 200 ezer forintos okostelefonját, és azzal világítva tiltakozik a nyomor ellen. Hernádi Juditnak és Gálvölgyi Jánosnak ujjong az árpádsávos zászló alatt vonuló kopasz, miközben a Heti Hetesben nem volt olyan rész, amiben ne rettegett volna a művésznő és a művész úr az árpádsávos lobogó alatt menetelő bakancsos nácik miatt. És most egymást ünneplik. A rettegők és a csattogó bakancsosok.

Mer' a Zorbán. Meg mert „ezek" szétlopták az országot. Meg tönkretették az oktatás-egészségügyet. Az nem zavarja, hogy a gazdaság szárnyal, hogy sorra újítják fel a kórházakat, hogy minden területen nőttek a bérek, és hogy fejlődik az ország. Persze, hogy nem, mert a turultetkós esténként bekapcsolja Kálmán Olgát, akiről brit tudósok már több alkalommal bebizonyították, hogy még nem volt olyan beszélgetése, amiben ne mondta volna ki legalább ötször: oktatás-egészségügy.

Annak a Kálmán Olgának hisz, akinek minden náciveszélytől rettegő nyílt levélben bérelt helye volt. Hernádi Judit és Gálvölgyi János mellett. Ez nem zavarja most se Olgát, se a turultetkóst. Az sem, hogy akiknek most ujjong, és akiknek hisz, azok aláírásokat gyűjtöttek a XII. kerületi turulszobor ellen is.

Az ellen, amit magára varratott. Mert most mindent félre kell tenni, mer a zorbán. Össze kell fogni, mert ezek szétlopták az országot. Olvasta az Alfahíren. A Jobbik hivatalos lapjában. Amit a Jobbik több száz millióval támogat, és aminek a főszerkesztője Magvasi Adrián Jobbik-párttag, és aki itt a XIII. kerületben indult el majd bukott hatalmasat a Jobbik színeiben.

Független sajtót követelve prostisrácoskodik, majd azzal érvel, amit az Alfahír nevű Jobbik-propagandában olvasott. Együtt mentel a libsi azzal a nagydarab Jobbik-pólóssal, aki először a sorfalban álló rendőrt kurvázza le, majd a helyére állított férfi kollégáját kancigányozza. Egy szava sincs a libsinek, pedig nap mint nap posztol a Facebookon a patriarchális, a nőket elnyomó és tárgyiasító macsó kultúra ellen, majd arról is, hogy a rasszizmus és a gyűlölet rossz.

De most néma csendben nézi, ahogy a jobbikos kurvázik és cigányozik. Mer' a zorbán. Meg az oktatás-egészségügy. Megy a tömegben a libsi, és arról beszélget a turultetkóssal, hogy a csúnya Fidesz dehumanizál, majd a Kossuth térre érvén eksztázisban csápol a varangykirályról éneklő rasztafárinak.

Vonul az árpádsávos zászló alatt a jobbikos, és annak tapsol, hogy a kivetítőn beszélő művész a migráció mellett érvel. Tapsol a rovásírásos annak is, hogy nem a Himnusszal, nem a Szózattal, hanem az Európai Unió himnuszával, az Örömódával zárják a szervezők a tüntit.

Rendőrállamról, félelemről és diktatúráról beszélget az árpádsávos lobogó árnyékában vonuló libsi, de azt elfelejti, hogy a rendőrök most nem viselnek símaszkot, viszont van rajtuk azonosítójel, és ellentétben 2006-tal, nem vernek répára minden hatalom ellen demonstrálót, hanem birkatürelemmel, derűsen mosolyogva vigyázzák a rendet.

Vonul a libsi és fogadkozik, hogy jövő héten is ki fog menni tüntetni a demokráciáért, de 2006-ban még nyűgösen és kioktatóan posztolta, hogy a Fidesz az utcára viszi a politikát, és hogy húgyszag van a Kossuth téren.

Fel volt háborodva a buta libsi, hogy árpádsávos zászlók alatt tüntettek 2006-ban a Kossuth terén. Szerinte az árpádsávos zászló náci jelkép. Akkor még azt mondta, hogy ez alatt a zászló alatt vitték el a zsidókat a nácik, és, hogy akik ilyen lobogókat visznek magukkal, azokat mindenhonnan ki kell rekeszteni. Hiszen nácik. És most menetel a libsi az árpádsávos, turultetkóssal. Demokráciát követel, de nem akarja, hogy a vidék is szavazhasson.

Ez ma az ellenzék.

A szerző táncművész, publicista

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk