width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem szükséges a parlamenti ballib ellenzék fizikai jelenléte, elég az UTALÁS. "Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénzeli a hétvégi tüntetéseket. Ő fizeti a színpadot, a technikát, a rendezők költségeit." "Gyurcsányék szemmel láthatóan csapdába estek, Soros utasítására pénzelik a tüntetéseket, de már tartanak attól, hogy mindez rájuk hullik vissza, netán maradék politikai mozgásterüket is megsemmisíti. Végrehajtják Soros utasításait, támogatják a demonstrációt, de már félnek is tőle."

2018. április 24., kedd

Nem szükséges a parlamenti ballib ellenzék fizikai jelenléte, elég az UTALÁS. "Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénzeli a hétvégi tüntetéseket. Ő fizeti a színpadot, a technikát, a rendezők költségeit." "Gyurcsányék szemmel láthatóan csapdába estek, Soros utasítására pénzelik a tüntetéseket, de már tartanak attól, hogy mindez rájuk hullik vissza, netán maradék politikai mozgásterüket is megsemmisíti. Végrehajtják Soros utasításait, támogatják a demonstrációt, de már félnek is tőle."

Nem szükséges a parlamenti ballib ellenzék fizikai jelenléte, elég az UTALÁS.

"Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénzeli a hétvégi tüntetéseket. Ő fizeti a színpadot, a technikát, a rendezők költségeit."

tt a bizonyíték: Soros utasítására Gyurcsány pénzeli a tüntetőket

2018.04.20. 18:19

Soros György közvetlen utasítására egyik régi lekötelezettje, Gyurcsány Ferenc pénzeli a hétvégi tüntetéseket. Ő fizeti a színpadot, a technikát, a rendezők költségeit. Bizonyíték erre több Facebook-bejegyzés, még Gyurcsány szóvivője, Gréczy Zsolt is beismerte a látszólag pártsemleges rendezvény pénzelését. A Ripost vette észre. De min veszekednek máris a tüntetőkkel?

Az az első perctől köztudomású, hogy Soros György és köre nyújt anyagi és politikai támogatást a választási vereség el nem viseléséből adódó tüntetéshez.

A színpadról Gurmai Zita, az MSZP elnökségi tagjának fia, régi szocialista pártvezető, Gulyás Balázs szervezi, vezényli az eseményeket, de a legnagyobb összeggel Gyurcsány Ferenc „szállt be a buliba". Soros külön is felszólította erre régi vazallusát.

Konkrét tényként ismerte ezt el egy Facebook-bejegyzésben a tüntetés egyik szervezője Kepes Ágnes, aki azonban meg is támadta Gyurcsányékat, hogy a pénzért, támogatásért cserébe dirigálni is akarják a demonstrációt.

A sötét játékot bizonyító bejegyzéseket egy felháborodott tüntetésszervező juttatta el a Ripost szerkesztőségébe.

Ahogy írta, elege lett abból, hogy az ellenzéki politikusok a háttérből kihasználják őket, eszközként tekintenek rájuk, miközben csak a parlamenti mandátum, a haszonlesés érdekli mindegyiket.

A Facebook-bejegyzések tanúsága szerint az egyre kínosabb játszmában főszerepet kapott a DK elnökségi tagja, a nyugdíjas "kvízprofesszor", Vágó István is.

Vagyis, ahogy szokásos, az ellenzéki oldalon máris hajba kaptak

De mi a veszekedés valódi oka?

A tüntetők elvadultabb része azt követeli Gyurcsánytól és a szocialistáktól, hogy ne csak pénzeljék őket, de teljesítsék a követelésüket is. Miszerint robbanjon ki anarchia, szűnjön meg a parlamentarizmus vagyis Gyurcsányék és az MSZP ne vegyék át a választásokon megszerzett mandátumokat. Zűrzavart keltve akarják megbénítani a hétköznapi életet, abban reménykedve, hogy a káosz után majd új választásokat írnak ki. Az ellenzék egy részének egyetlen célja van: a káosz. A választási vereséget ugyanis infantilis módon képtelenek elviselni.

Gyurcsány szóvivője Gréczy Zsolt, a DK új parlamenti képviselője először is, véletlenül vagy szándékosan, a Facebookon beismerte, hogy az MSZP-vel együtt ők pénzelik a tüntetést, majd komoly vitába bonyolódott a tüntetés szervezőivel (az köztudott, hogy mindez Soros utasítására).

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és Gréczy Zsolt, a DK szóvivője a fővárosi Széchenyi rakparton 2018. február 1-jén.

Próbálta meggyőzni őket, hogy a Parlament bojkottálása kiszámíthatatlan következményekkel jár, de miután nekiestek, gyorsan visszavonult a netről, és nem sokkal később a vitatkozó hozzászólásokat is törölte. Bizonyára rádöbbent arra is, hogy lebuktatta a „pártsemleges" tüntetést, amit ők finanszíroznak.

De a dühös tüntetők mindent lefotóztak és eljuttatták a médiához. Persze, a DK lebukásán túl az végképp nevetséges, hogy Gréczy Zsolt szerint ők nyertek a választáson. Azon a választáson, ahol hatalmas részvétel mellett a Fidesz harmadszor szerzett egymás után kétharmadot, óriási fölénnyel nyert, Gyurcsány pártja pedig épphogy átlépte az ötszázalékos parlamenti küszöböt...

Gyurcsányék szemmel láthatóan csapdába estek, Soros utasítására pénzelik a tüntetéseket, de már tartanak attól, hogy mindez rájuk hullik vissza, netán maradék politikai mozgásterüket is megsemmisíti. Végrehajtják Soros utasításait, támogatják a demonstrációt, de már félnek is tőle.

Ilyen morális állapotban van a Sorosnak kiszolgáltatott ellenzék.

Soros György, Gyurcsány, tüntetés

https://magyaridok.hu/belfold/soros-utasitasara-gyurcsany-penzelheti-a-tuntetoket-3024535/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk