width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem véletlen, hogy a balliberális gondolkodók pont egy jobboldali pártot próbáltak befolyás alá vonni és bevonni az államellenes felforgatásba: magukkal akarnak rántani minden értéket. Azt akarják, hogy hazafiakat mutogassanak terroristaként a médiában – ahogy ezt ők tették hosszú éveken át -, és ne a Soros-pribékeket. Ha a radikális jobboldalt nem tudják bevonni az államellenes felforgatásba, a liberalizmus napjai meg vannak számlálva: minél több erőszakos bűncselekményt követnek el a tüntetéseiken, annál inkább ország-világ számára egyértelművé válik, hogy a liberalizmus egy agresszív ideológia, ami a XX. századból maradt ránk.

2018. április 24., kedd

Nem véletlen, hogy a balliberális gondolkodók pont egy jobboldali pártot próbáltak befolyás alá vonni és bevonni az államellenes felforgatásba: magukkal akarnak rántani minden értéket. Azt akarják, hogy hazafiakat mutogassanak terroristaként a médiában – ahogy ezt ők tették hosszú éveken át -, és ne a Soros-pribékeket. Ha a radikális jobboldalt nem tudják bevonni az államellenes felforgatásba, a liberalizmus napjai meg vannak számlálva: minél több erőszakos bűncselekményt követnek el a tüntetéseiken, annál inkább ország-világ számára egyértelművé válik, hogy a liberalizmus egy agresszív ideológia, ami a XX. századból maradt ránk.

Barikád - Döntsd el, melyik oldalon állsz!

A jobbik már a rosszabbikon.

Nem a nép javáért hanem a JAVAIÉRT szervezkednek a libsik, az látszik.

Az ellenzéki liberális média egyszerre mozduló, kampányoló, propagandázó egyetlen tömb valami.

Ha független volna, akkor az egyik erre, a másik arra húzna. Nem pedig egyfelé, és jé épp arra amerre a legliberálisabb párt. Nagy kedvencük fodor gábor, és a momentumosok szintén.

A ballib blokkba összeálló nem magyar érdekű média ellenzékként viselkedik, csak azért bírálja az ellenzéki pártokat, mert azok nem tudtak elég embert becsapni, ezzel szavazatot szerezni. Hosszú listát megtöltő szociális ígéretekkel jöttek olyanok, akik mát a jelenlegi szociális hálóra is azt hazudják : kádárizmus.

Mert csak elvennének, az olyan szabadversenyes.

Belesétál végső csapdájába a liberalizmus

hidfo.ru / 2018.04.13. 15:56 / Belföld

Liberális pártok és külföldről finanszírozott civil szervezetek tüntetése Budapesten.

Lezajlott egy országgyűlési választás, melyen évtizedes távlatokban tekintve is kiemelkedően magas volt a részvételi arány. Ha történtek is kisebb szabálytalanságok, a kormány demokratikus legitimitása megkérdőjelezhetlen. Amelyik ideológia most utcára küldi híveit, a demokrácia ellenségévé válik; ezért akarják a hazafiakat utcára küldeni – saját maguk helyett – a liberálisok.

Ez a demokratikus legitimitás elsődleges viszonyítási pont, mert a fejlett világban demokráciák működnek, tehát ideális esetben nem az az erő jut kormányra, amelyik hatékonyabban tud macskaköveket hajítani és rendőrökkel verekedni, még ha nagy tömegben elvegyülve is teszik mindezt.

Miközben folyamatban van az új kormány megalakulása, a Magyarországon jelen lévő szellemi irányzatok meghatározó alakjai döntést hoznak a túlélésről vagy halálról. A vas megmunkálói létrehozták és jó feszesre vonták ezt a kerítést, ami el fogja dönteni, melyik ideológia kell megsemmisüljön, és milyen értékek lehetnek részei az új Magyarországnak.

A kerítésnek két oldala van: támogatja-e egy eszmei irányzat a társadalmi többség akaratát és a demokratikus legitimitást, az ország szuverenitását, avagy nem támogatja.

A nemzeti radikalizmus és a hagyományos értelemben vett szélsőjobboldal meghatározó alakjai látszólag döntést hoztak arról, hogy a jobboldali értékek részei kell maradjanak az elkövetkező évtizedek Magyarországának. Ebben a pillanatban a demokratikus legitimitást támogatják, hogy átmentsék az általuk vallott értékeket a következő évtizedekbe. Ugyanakkor, akik a demokratikus renddel szemben, utcai erőszakkal akarnak kormányra jutni egy ilyen részvételi arányú országgyűlési választás után, közszemlére tett bűnözővé válnak, és magukkal rántják a történelem szemétdombjára mindazt, amit képviselnek.

Ez a kerítés két oldala.

A "felvilágosultság", a liberalizmus, a "haladó gondolat" és hasonlók képviselői épp döntéseket hoznak arról, hogy elkezdik megvalósítani mindazt a primitív barbarizmust, ami az általuk képviselt ideológiát valójából jellemzi. Macskaköveket akarnak hajítani, rendőrökkel akarnak verekedni, utcai harcot akarnak és lángokat. Általánosságban véve instabilitást akarnak. Nem támogatják a demokratikus rendet, inkább erőszakos bűnözőként magukkal rántanának a történelem szemétdombjára minden értéket. Hibát követnek el, és nem szabad ebben megzavarni őket – de részt venni sem szabad abban, amit művelnek.

A most következő tüntetésullámokkal, az utcai erőszakkal – a demokráciával szemben a legprimitívebb állati viselkedés bemutatásával – a liberalizmus végleg kiírja magát a XXI. század ideológiái közül. Normális ember nem akar olyan világban élni, ahol a többség szavazás által kinyilvánított akaratával szemben, erőszakos személyek bármelyik nap hatalomra juthatnak. A stabilitásnak ez a foka az afrikai országokat jellemzi, ezt a primitív afrikai politikai kultúrát akarják most meghonosítani Magyarországon a Soros-aktivisták. Akik szerint nem négy évük van hiteles arcokkal előállni és a választók bizalmát elnyerni, hanem egy elveszített választás után kell kimenni az utcára és tombolni mint egy állat – a liberálisok -, azok épp ezekben a percekben válnak potenciális politikusból bűnözővé. Ők lélekben mindannyian afrikaiak, csak nincsenek ezzel tisztában.

Sokat fordult a világ a rendszerváltás óta. A rendszerváltás után a liberálisok óriási médiafölénnyel elhitették velünk, hogy ők képviselik a demokratikus rendet, és a nemzeti radikalizmus, a hagyományos értékeket kévpiselő jobboldali ifjúság egy rendszerellenes erő, vagy maga a terrorizmus melegágya. Ma már ők állnak az államiság oldalán, képviselik a stabilitást, szemben a felforgatásra törekvő – államellenes – liberális aktivistákkal. A liberalizmus a rendszer ellenségévé vált, és ez a jobboldali gondolkodók józan belátásának köszönhető.

Készülődik a nagy kormányellenes tüntetés, de közvetlen a választások után olyan ez a helyzet, mint egy nagy iratmegsemmisítő – ami a demokratikus legitimitással szemben most utcára vonul, az a rendszer ellenségévé válik, és az állam ellenségévé teszi az ideológiát, amit képvisel. Nem véletlen, hogy a balliberális gondolkodók pont egy jobboldali pártot próbáltak befolyás alá vonni és bevonni az államellenes felforgatásba: magukkal akarnak rántani minden értéket. Azt akarják, hogy hazafiakat mutogassanak terroristaként a médiában – ahogy ezt ők tették hosszú éveken át -, és ne a Soros-pribékeket. Ha a radikális jobboldalt nem tudják bevonni az államellenes felforgatásba, a liberalizmus napjai meg vannak számlálva: minél több erőszakos bűncselekményt követnek el a tüntetéseiken, annál inkább ország-világ számára egyértelművé válik, hogy a liberalizmus egy agresszív ideológia, ami a XX. századból maradt ránk.

http://www.hidfo.ru/2018/04/belesetal-vegso-csapdajaba-a-liberalizmus/
https://magyaridok.hu/velemeny/vallalom-taho-vagyok-2993260/

Vállalom: tahó vagyok

2018. április 17. kedd 12:02

Azzal a hírrel hív fel a lányom, hogy az interneten tahózzák a Fidesz szavazóit, támogatóit, sőt. Vidékieket tahózzák. Mondom, nem baj, az elnök megválasztása után is azzal vigasztalta magát az amerikai ellenzék, hogy csak a műveletlen fehér férfiak és főleg a farmerek támogatták Donald Trumpot. Hogy azokat a latinokat, feketéket, városi lányokat, asszonyokat, értelmiségieket és művészeket, akik szintén Trumpra szavaztak, milyen szempontok alapján lehet a műveletlen fehér férfiak és a farmerek közé sorolni, azt a mai napig nem tudtuk meg.

Ha a Fidesz támogatói vidéki tahók, akkor én is az vagyok. Igaz, hogy egy kétmilliós nagyvárosban élek, igaz, hogy négy diplomát szereztem (kettőt magyarul, kettőt angolul), húsz évig voltam újságíró, több mint tíz könyvet publikáltam, ezek ellenére vállalom: én is tahó vagyok, sőt. Vidéki tahó.

Azok közé a tahók közé tartozom, akiket olyan kínzó kérdések gyötörnek mostanában, amik a másik oldalon lévőknek talán eszébe sem jutnak. Például hogy mennyiért éri meg egy magyarnak elárulni a hazáját? Odavetni, odadobni idegeneknek azt a földet, amely évszázadokon keresztül otthont, megélhetést adott az őseinknek? A földet, amelyet elődeink az életük árán is megvédtek és ránk hagytak?

Alaposabban körbejárva a tahóság kérdését, meg kell állapítanom, hogy én rosszabb vagyok az átlagnál. Amikor például a miniszterelnök bejelentette, hogy van Soros-terv (előkelő nevén: Rebuilding the Asylum System), nem átallottam felmenni Soros honlapjára, és meggyőződni róla.

Sőt! El is mondtam az ismerőseimnek, hogy a terv tényleg létezik és tényleg benne van, hogy az Európai Uniónak évente legalább egymillió menedékjogot kérő embert kell fogadnia, és az első két évben mindegyiküknek 15 ezer eurót biztosítani a megélhetésére.

Amikor pedig az ellenzéki tévécsatorna azzal állt elő, hogy Magyarországot az EU tartja el, akkor nem hazugoztam le őket azonnal, csak később. Mert egy tahó már csak ilyen, leellenőrzi azt, amit megpróbálnak megetetni vele. Álljunk meg egy szóra! Mielőtt ezt lenyelem, lássuk csak a tényeket!

Az EU honlapját böngészve kiderül, hogy az ország GDP-je évente 100 milliárd euró, és ehhez képest az uniótól 4,5 milliárd eurót kapunk, vagyis körülbelül a teljes GDP 4,5 százalékát. Persze csak a tahók járnak utána ezeknek az adatoknak, az intelligens, okos emberek egyből bedőlnek annak, amit az ellenzéki média állít.

Amikor 2015-ben a tévében megláttam a Magyarországon átgázoló tömegeket, nem az jutott eszembe, hogy Welcome refugees, hanem hogy ez a sok katonakorú férfi hová megy, mit akar? Egyáltalán: kicsodák ezek? Hogy fogunk elhelyezni, ellátni ennyi embert? És miért a kurd nőknek kell fegyverrel védeni a földjüket az Európába menetelő férfiak helyett?

Az is bevillant, hogy ez a sok százezer fiatal férfi mind otthon hagyta a barátnőjét: nem lesz ebből baj? Mi, tahók már csak ilyenek vagyunk, előre szorongunk, az okosok meg csak akkor kapnak észbe, amikor már megerőszakolják őket.

A választás előtt a magam szerény eszközeivel próbáltam a kormány mellett kampányolni a közösségi médiában, és megosztottam Bayer Zsolt gondolatait: „Nem hihetjük el, hogy már minden meg van nyerve. Hogy eldőlt a játszma, valójában már csak levezetünk és lazítgatjuk fáradt izmainkat. Nem, nem lazítgatjuk. Most jön a legnehezebb, legrémesebb, legfárasztóbb, leghalálosabb maraton. Nincs fáradtság, nincs kiengedés, nincs elbizakodottság, önhittség. Alázat van és tengernyi munka."

Erre néhányan rám dörögtek, én pedig vérbeli tahóhoz méltón, megosztva velük 17, bevándorlóországban töltött évem tapasztalatát, ezt válaszoltam: ha majd a gyerekeiteket idegen országból származók bántalmazzák, kiközösítik az iskolában, ha majd az ötvenes bevándorló férfi azt üvölti Budapesten, hogy joga van nyolcéves kislánnyal szexuális életet élni, akkor nézzetek a gyerekeitek szemébe, és mondjátok el, miért engedtétek, hogy ez megtörténjen.

Választ persze nem kaptam a Fideszt leváltani akaróktól. Nem hitték el, hogy erős, nemzeti kormány nélkül Magyarországra is ez a sors várna. Az ellenzéki média ugyanis azt sulykolta beléjük, hogy nincs ilyen veszély.

Mert ezek az okos, jól értesült, bennfentes emberek gondolkodás nélkül beveszik, amit eléjük tálalnak. Milyen kényelmes dolog is Orbán Viktort szidni, okolni, hibáztatni mindenért. Hátra lehet dőlni a kanapén, semmi más tennivaló nincs, mint hőbörögve a kormányt kritizálni. Ha van rajta sapka, azért, ha meg nincs, azért.

Kedves tahózók! Van egy jó hírem meg egy rossz. Ha az új Orbán-kormány legalább olyan jól dolgozik, legalább olyan szép eredményeket ér el, mint az eddigiek, akkor bizony az én szellemi és lelki fejlődésemben nem lesz változás. Vagyis vidéki tahó maradok. A következő négy évben is.

A szerző újságíró

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk