width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Egy svéd ballib EP-képviselő betiltana minden migrációkritikus pártot és szervezetet az EU-ban" ballib fordulat esetén nincs esélye magyar embernek bekerülni a hatalomgyakorlók közé, civilnek se. Még az elhajlókat is kiutálják, így lett az lmp-ből 100% balliberális párt, meg a többi balpártból is minden ellenvélemény elnyomva és azok képviselői kiszorítva.

2018. április 24., kedd

"Egy svéd ballib EP-képviselő betiltana minden migrációkritikus pártot és szervezetet az EU-ban" ballib fordulat esetén nincs esélye magyar embernek bekerülni a hatalomgyakorlók közé, civilnek se. Még az elhajlókat is kiutálják, így lett az lmp-ből 100% balliberális párt, meg a többi balpártból is minden ellenvélemény elnyomva és azok képviselői kiszorítva.

"Egy svéd ballib EP-képviselő betiltana minden migrációkritikus pártot és szervezetet az EU-ban"

Olyan ez a hiszterika is, mint a budapesti fizetett zavargásszervezők, akiknek már az ellenzék sem elég hazaáruló és liberális. Ezek nem a mieink, nem nekünk akarnak bármit kiharcolTATni a félrevezetett jónéppel. Most ideiglenes szövetségesnek jók nekik a valójában liberális jobbikot tévesen nemzeti néppártnak hívők is. Kell a tömeg mindenáron, még ha többség nem is lehet mert nincs kikből összetoborozni, akkor eleve a választáson is meglett volna a "mi vagyunk a többség".

DE aztán a liberális hatalomtechnikusok zárják a soraikat, ballib fordulat esetén nincs esélye magyar embernek bekerülni a hatalomgyakorlók közé, civilnek se. Még az elhajlókat is kiutálják, így lett az lmp-ből 100% balliberális párt, meg a többi balpártból is minden ellenvélemény elnyomva és azok képviselői kiszorítva.

Jó meglátás vagy elszólás : kormánypárti !!! véleményt nyilvánítasz, mire értelmetlenségi liberál intellektuális közbeszól : "MIT LÁZÍTASZ"

Érdemes a nemzeti érdekek mellett lenni a nagyobb rendszer ellenében, ami a nemzetek feletti, azokon élősködő struktúra, aminek a léte egyáltalán nem törvényszerű - nélküle is lehetne élni. Más országokkal kereskedni, velük jó kapcsolatokat fenntartani, és utazni is.

Ezek a hülye neokon oroszellenes szankciók is mennyi gazdasági kárt okoznak már egész Európának. Azt az usa nem fizeti meg nekünk.

Erős nemzeti érdekű állam, több szabadság.

https://badog.blogstar.hu/2018/04/18/bunteted-am-a-kurv-anyadat-/51396/

BÜNTETED ÁM A KURV' ANYÁDAT!

A Politico a brüsszeli seggfejek Bibliája, a liberális „elit" (pfúj!) alfája és ómegája, az a dögkút, amire a pusztulásra ítélt, rothadó világnézet rájár. Ebben a Politicoban jelent meg a legutóbbi idők legocsmányabb, legaljasabb, legbecstelenebb írása, egy „nyílt levél", amelyben európai „értelmiségiek" arról vernyognak, hogy Orbán és Magyarország antiszemita. Teszik ezt az ellen az ország és az ellen a miniszterelnök ellen, amely országban teljes biztonságban él a zsidó közösség, ahol reneszánszát éli és virágzik a zsidó kultúra és hitélet, amely ország felújítja a szabadkai zsinagógát, s amely ország miniszterelnöke a lehető legjobb viszonyban van Izrael állam vezetőjével. Teszik ezt akkor, amikor szerte Európában támadások érik a zsidó közösségeket, a muszlim migránsok kirabolják, megverik, bestiálisan meggyilkolják a zsidókat zsidóságuk miatt, amikor a muszlimok az iskolákban zsidó gyerekeket gyaláznak, aláznak és vernek meg, pusztán azért, mert zsidók, amikor a párizsi főrabbi drámai hangú nyilatkozatban szólítja fel a franciaországi zsidókat, hogy meneküljenek Izraelbe, mert számukra véget ért Franciaországban a biztonságos élet.

Ezeknek az „értelmiségieknek" erről, ehhez nincs szavuk. Ezek a magyarországi antiszemitizmusról hazudoznak. Teszik ezt pusztán azért, mert a magyar kormány határozottan és tántoríthatatlanul ellenáll az illegális migrációnak, az elmebeteg brüsszeliták felső határ nélküli kvótajának, és a mindezek mögött álló Soros nevű gazembernek.

Ezek az „értelmiségiek" sem nem értelmiségiek, sem nem európaiak, ezek mocskos, szemét, aljas gazemberek, akiket egyszer s mindenkorra ki kell tiltani Magyarországról.

S ami ennél is érdekesebb: ebben a Politicoban jelent meg egy írás a minap arról, hogy „Svédországban elszabadult a pokol", és „vége a svéd jóléti államnak". S hogy miért? Hát a migránsok miatt! Mert a svéd kormány évek óta, számolatlanul beengedi az országba a muszlim migránsokat, akik mára pokollá tették a svédek életét, akik soha nem látott bűnözési hullámot indítottak el, akik elborzasztó mértékben erőszakolják meg a svéd nőket, akik no-go zónák tömegeit hozták létre a svéd városokban, akik patkányként elleptek mindent, és akik miatt már a mentők és a tűzoltók sem képesek ellátni munkájukat, mert őket is megtámadják ezek az állatok, minden értelmezhető ok nélkül.

Érdekes: amikor mi írtunk erről (évek óta írunk erről!), amikor mondjuk az M1 tévében szólaltak meg svédországi magyarok, és mondták el mindezt, akkor egyszerre harsant fel a kórus, hogy ez hazugság, ebből semmi nem igaz, a megszólalók hülyék, bűnözők, hiteltelenek – és így tovább.

Igen ám, de most maga a Politico írta meg ugyanezt, a dögkút, a liberálisok legfőbb szellemi tápláléka! Képzeljük csak el, mi lehet Svédországban, ha már ezek is kénytelenek megírni az igazat, ha sok-sok év késéssel is!

A legbeszédesebb pedig a csönd, ami idehaza övezi a Politico ezen cikkét. Eleddig bármit is írt a Politico, a 444-től a HVG-ig azonnal szemlézték, idézték, körbevették nyállal, leborultak a nagyság előtt. És most? Most kussolnak. Most mintha nem is létezne ez a lap.

Mi történt gyerekek? Lassan elfogy körülöttetek a levegő? Mindenhol? Lassan rátok dől az összes hazugság? Lassan már nem lesz hová menekülni? Lassan majd be kell vallani nem csak a múltat, hanem a jelent is, hm, patkányok?

Amúgy idén választások lesznek Svédországban is. A legnépszerűbb párt a bevándorlás ellenes Svéd Demokraták Pártja (SD). Persze, ez még semmit nem jelent, ugyanis a demokrácia egészen sajátos felfogása érvényesül ma Brüsszelben. Lássuk csak, miről számol be a 888:

„Egy svéd ballib EP-képviselő betiltana minden migrációkritikus pártot és szervezetet az EU-ban

A liberálfasiszta globalista erők egyik legradikálisabb európai képviselője, a svédországi feministák EP-képviselője olyan javaslattal állt elő, amely még Soros Györgyöt is örömkönnyekre fakasztaná: Soraya Post azt javasolja, hogy az EU tiltsa be a működését minden a migrációkritikus politikai pártnak és szervezetnek. Ezek szerint a globális liberális fasizmus híveit nagyon zavarja a demokrácia.

Az Európa Tanács Rasszizmus és Intolerancia elleni Európai Bizottsága (ECRI) nemrég bemutatta a Svédországról szóló ötödik jelentését. Ebben a jelentésben az ECRI a Soros-hálózat egyik tagjára, az Amnesty International "szakértői" anyagára hivatkozva arra a következtetésre jutott, hogy Svédországban rémisztő módon megnőtt az utóbbi időben az idegenellenesség és a rasszizmus. Érdekes módon arról nem szól a jelentés, hogy a rasszista, antiszemita és egyéb köztörvényes bűncselekmények svédországi megnövekedéséért egyedül a migránsok tömeges bevándorlása a felelős.

Mindenesetre a svéd feministák ultraliberális EP-képviselőnője, Soraya Post – aki az Európai Parlament szocialista frakciójának a tagja – a jelentés kapcsán felettébb érdekes kijelentéseket tett. Soraya Post szerint az EU-ban a migránsok, a muzulmánok, illetve minden színes bőrű ember, így a romák is fasiszta támadásoknak vannak kitéve a nem baloldali politikai erők részéről, ezért szerinte az ilyen rasszista vagy kirekesztő politikai nézeteket valló pártok és szervezetek ellen az eddigieknél határozottabban kellene fellépnie az Európai Uniónak.

A svéd feminista politikusnő úgy véli, hogy hiányoznak azok a jogszabályok az EU-ban, amelyek büntetéssel sújtanák a közösség elleni rasszizmusért felelős csoportoknak, pártoknak az alapítását vagy működtetését.

Ennek ellenére a harcos feminista politikus a jelenlegi uniós jogi környezetben is lát esélyt arra, hogy az általa nemkívánatosnak tekintett pártok és szervezetek betiltásra kerüljenek. Ennek eszköze pedig az a 2008/913/IB tanácsi kerethatározat lehetne, amely arról rendelkezik a 6. cikkelyében, hogy az egyes tagállamok átmeneti vagy végleges eltiltással és bírósági határozatokkal is szüneteltethetik szervezetek és pártok működését a rasszizmus és a gyűlöletbűnözés elleni harc érdekében.

A véres liberális Soraya Post asszonyság ezért több svéd médiumban is közölte azt a véleményét, miszerint szerinte be kellene tiltani a migrációkritikus szervezetek és pártok működését az Európai Unióban.

Soraya Post a saját hazájában két közismerten migrációellenes jobboldali pártot is betiltatna. A ballib feminista politikus a saját hazájában a Svéd Demokraták (SD), valamint az Alternatíva Svédországnak (AD) nevű párt működését szüntetné be (ha tehetné).

A feminista svéd balliberális politikusnő feltehetően azért kívánja ilyen szokatlan hevességgel betiltatni a migrációkritikus jobboldali pártokat, mivel Svédországban például jelenleg éppen a Svéd Demokraták (SD) állnak nyerésre a pártok versenyében." (Vincze Viktor Attila, 888.hu)

Így állunk.

De nyugalom! Jövőre EP választások is lesznek. És nagyon úgy tűnik, hogy az európai nemzetek egyszer s mindenkorra eltakarítják az Európai Parlamentből az ilyen Soraya Post-féle rohadékokat, valamint azokat az ostoba, tudatlan, de legalább végtelenül aljas és becstelen gazembereket is, akik most ott ücsörögnek a LIBE bizottságban, és Soros vágyait lesve éppen Magyarország és Lengyelország „megbüntetésére" készülnek.

Bünteted ám a kurv' anyádat! Hogy aktualizáljuk kicsit Petőfinket…

Bayer Zsolt

https://badog.blogstar.hu/2018/04/18/bunteted-am-a-kurv-anyadat-/51396/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk