width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A liberális keresztényezés inverz zsidózás, keresztény = mindenki, aki nem zsidó.A zsidók nem tartják magukat fehérnek. Ne kérdezd mi benne a logika, az nincs nekik. Csak a gyűlölet. A feketéket és az arabokat lenézik, azt hiszik rajtuk majd könnyűszerrel tudnak uralkodni. Ráb... nagyon rá fognak faragni.

2020. február 16., vasárnap

A liberális keresztényezés inverz zsidózás, keresztény = mindenki, aki nem zsidó.A zsidók nem tartják magukat fehérnek. Ne kérdezd mi benne a logika, az nincs nekik. Csak a gyűlölet. A feketéket és az arabokat lenézik, azt hiszik rajtuk majd könnyűszerrel tudnak uralkodni. Ráb... nagyon rá fognak faragni.

A zsidók nem tartják magukat fehérnek. Ne kérdezd mi benne a logika, az nincs nekik. Csak a gyűlölet. A feketéket és az arabokat lenézik, azt hiszik rajtuk majd könnyűszerrel tudnak uralkodni. Ráb... nagyon rá fognak faragni.

A liberális keresztényezés inverz zsidózás, keresztény = mindenki, aki nem zsidó

Rémisztő képződmények: bagoly mondja verébnek…

Ha eddig nem néztünk volna tükörbe, most végre mindnyájan megtudhattuk, hogy mik is vogymuk valójában.

Rémisztő képződmények: ezek vogymuk. Már ami a fehér, heteroszexuális, keresztény férfiakat illeti, és az ugyanilyen nőket, meg a családjukat. Napjainkban ez a tudományosan korrekt szociálantropológiai karakterisztikánk.

Nem is értem, hogy miért kell ezen fennakadni és emiatt kiakadni. A nálunk sokkal fejlettebb és haladóbb nyugati társadalmakban ezzel a ténnyel már lényegében mindenki tisztában van az ottani tudományos közeget és a médiát uraló trockista-neobolsevista mainstream hét évtizede tartó lankadatlan népfelvilágosító ténykedése nyomán.

Ez a drága Niedermüller úr valójában a haladás előhírnöke. Nálam mindenesetre nyitott kapukat dönget, hiszen a „fehérség" az egyik kedvenc vesszőparipám. Reakciós troglodita korszakomban fajvédőként, amióta pedig a Préjugix nevű előítélet-mentesítő gyógyszer hatására megtértem a progresszív hitgyülibe, azóta fajgyűlölőként. Persze csak a saját fajtám gyűlölőjeként, mert a fehérek számára az etnomazochizmus és annak fokozata számít a haladás abszolút fokmérőjének. Momentán még csak Nyugaton, de ha a Momentumon és csatolt részein múlik, akkor rövidesen már nálunk is. Minél jobban gyűlöli egy fehér önmagát és a fajtáját, annál haladóbb. Vannak persze, akik a leghaladóbb fehéreknél is jobban gyűlölnek minket, de ez más büfé (vö. Kornis Mihály). Azoktól, akiket a világ kezdete óta mindig csak szekáltunk, üldöztünk és gyilkoltunk, ráadásul teljesen ártatlanul, nem várhatunk mást. Nyugaton nem is titkolják a fehérek iránti gyűlöletüket. Nyíltan hangot adnak neki úton-útfélen, saját névvel és gyakran fényképpel, a fősodrú és közösségi médiában egyaránt. Rendszeresen, kényszeresen, provokatíve, szinte már kérkedve vele.

Például így.

„A »fehér érdekek« védelme sohasem lehet jogos." (David Aaronovich, thetimes.co.uk, 2017. március 15.) „Ölj meg egy heteroszexuális fehér férfit holnap munkába menet – Joe Bernstein, a Buzzfeed újságírója megtartja állását, miután fehér férfiak megölésére buzdított a Twitteren." (Buzzfeed's Joe Bernstein Keeps Job After Inciting Murder of White Men, newspunch.com, 2018. augusztus 7.) Bernstein: „Minden fehéret potenciális ragadozóként kell felfogni". (Twitter, 2013. június 14.) „Igen, rasszista vagyok! Gyűlölöm a fehéreket!", Andy Cohen, amerikai rádiós és televíziós műsorvezető (Twitter, 2016. december 14.). „Ne legyenek fehér gyerekeid. Ne tartósítsd a fehérség és a rasszizmus építését egy új fehér nemzedék megszületésével. Legyenek kevert rasszú gyerekeid." (Dave Cohen, 12 Thing White People Can Do To Make The Future A Better Place, buzzfeed.com, 2017. június 1.) „Nehéz mindnyájunknak koordinálni a sztorijainkat néha, így úgy tűnik, hogy nézeteltérések vannak köztünk. Szerencsére mind egyetértünk a legfontosabb témában: a fehérséget el kell törölni, a civilizációit alá kell aknázni", Philip N. Cohen amerikai szociológus, egyetemi tanár (Twitter, 2018. február 25.). „Istenem, gyűlölöm a fehéreket", Mike Drucker amerikai forgatókönyvíró, stand-up komikus (Twitter, 2012. augusztus 11.).

„Le tudjuk cserélni őket" (a fehéreket színes bőrűekre – G. I.). „Amerika éppen most szakad szét, mialatt egy elkeseredett fehér konzervatív kisebbség kapaszkodik a hatalomba, megrémülve attól, hogy elárasztja egy új sokrasszú és soknyelvű többség." (Michelle Goldberg, We Can Replace Them, nytimes.com, 2018. október 29.) „Igen, a sokszínűség arról szól, hogy megszabadulunk a fehérektől, és ez jó." (Emily Goldstein, Yes, Diversity is About Getting Rid of White People, And That's A Good Thing, thoughtcatalog.com, 2015. május 26.) „Már mondtam, hogy a fehér nacionalizmus egy elmebetegség. Továbbra is fenntartom. A törzsiségnek ez a formája szánalmas és gonosz", Elliott Hamilton, a timesofisrael.com haknistája (Twitter, 2017. augusztus 12.). Ugyancsak ő: „Sohase szégyelld a zsidó identitásod, inkább mutasd ki büszkén, és csapj le minden zsidógyűlölő gazembert, aki megpróbál megállítani." (Twitter, 2017. március 22.) „Gyűlölöm a fehéreket", Daniel Hoffmann-Gill britanniai színész (Twitter, 2018. március 29.). „Szolidaritásunk le fogja győzni a fehér nacionalizmust" (David Klion, Jewish Currents, 2019. október 30.) „A fehérség eltörlése sohasem volt sürgetőbb" (Mark LeVine, Abolishing whiteness has never been more urgent, aljazeera.com, 2019. november 17.).

A Hallmark csatorna „csillogó fogsorú, kiszáradt heteronormatív fehérséggel töltött (vagyis normális fehér párokat szerepeltető – G. I.) karácsonyi filmjei a fasiszta propaganda plátói ideálját alkotják". (Amanda Marcotte, Hallmark movies are fascist propaganda, salon.com, 2019. december 25.) „A fehérek kiirtása pokolian jó dolog", mert „háborúban vagyunk azok között, akik azt választják, hogy emberek, és azok között, akik azt választják, hogy fehérek", Jamie Peck, a The Guardian és a Rolling Stone skriblere (Rolling Stone & The Guardian Writer Jamie Peck: „White Genocide is Good", boundingintocomics.com, 2019. március 19.) „A fehér rassz az emberi történelem rákja…" (Susan Sontag, What's Happening to America, Partisan Review, 1967.) „Az amerikai történelem panteonjában a konzervatív öreg fehérek voltak mindig a rossz fiúk… […] Nem számít. Mert a veszélyeztetettek listáján vagytok, és – mondjuk – a fehér fejű rétisassal vagy valami egzotikus cickányfajtával ellentétben titeket nem érdemes megmenteni." (Tim Wise, An Open Letter to the White Right, timwise.org, 2010. november 3.) „Beismerem, hogy gyűlölöm a fehéreket", Jonathan Zaslow, amerikai rádiós személyiség (Twitter, 2016. június 1.). És így tovább, és így tovább, és így tovább…

Mémgyűjteményemben százával sorakoznak hasonlók a hasonszőrűektől. Időnként ezek olvasgatásával tartom öngyűlöletformában magam. Nehogy elfelejtsem, hogy haladóként kiket is kell gyűlölnöm, mert rendszeres tréning nélkül esetleg eltéveszteném a célszemélyeket, és ne adj' isten végül még azokat gyűlölném, akiket nem szabad. Legalábbis nem nyíltan. Mert olyan törvényeket hozattak a fehérekkel, amelyek alapján nyíltan csak a fehéreket (ti. fehér keresztényeket – a szerk.) szabad gyűlölni. Leginkább azoknak, akik ilyen törvényeket hozattak velük. Amint az előbbi ábra is mutatja.

Gazdag István - www.demokrata.hu

https://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/remiszto-kepzodmenyek-bagoly-mondja-verebnek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk