width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ki velük az országból, más nem fog működni. Kiröhögik ezek a különféle "felzárkóztató, integrációs" vergődéseket, "parasztoktól" nem fogadnak el életvezetési tanácsokat. "2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

2020. február 16., vasárnap

Ki velük az országból, más nem fog működni. Kiröhögik ezek a különféle "felzárkóztató, integrációs" vergődéseket, "parasztoktól" nem fogadnak el életvezetési tanácsokat. "2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Magyart ölnek, fenyegetőznek, terrorizálnak, lopnak, csalnak, betörnek... és minket náciznak le, a Mi Hazánkos demonstráció előzménye is az volt hogy hordában rabolni járó barbár gyilkosok megöltek egy nénit :(

"2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Ki velük az országból, más nem fog működni. Kiröhögik ezek a különféle "felzárkóztató, integrációs" vergődéseket, "parasztoktól" nem fogadnak el életvezetési tanácsokat..

Mert így nekünk lesz no-go zóna a fél ország, legalábbis aki jót akar magának, cigányfalun még csak keresztül sem autózik. Ez országfoglalás, a lakosság kicserélődik. Önfenntartásra és önálló életre civilizációsan képtelen, éppen ezért deviáns, bűnöző segélyleső csőcselékre, ami nem jó csere. :3

A Mi hazánk tüntetése Miskolcon
2020. február 16. 19:06

Rendet követelt az országban és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Mi Hazánk Mozgalom, amely demonstrációt tartott vasárnap Miskolcon a megyei kormányhivatal épületénél.

A tüntetésre 2020. február 16-án került sor.

Mint mondta, azt sem tartják elfogadhatónak, hogy az Opre Roma Párt továbbra sem áll el attól az elképzelésétől, hogy "Magyarország testéből kiszakítva négy megyét" cigány autonóm tartományt akar létrehozni, ahol az adófizetők pénzéből alapjövedelmet adna a cigányságnak.

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke azt mondta, hogy meg kell állítani a "cigánybűnözést", a miskolci demonstráció is a közbiztonság megteremtésére szerveződött, mert a "jelenlegi hatalom" nem a cigánybűnözést üldözi, hanem azokat, akik tenni akarnak ellene. Ugyanakkor tény, hogy nem minden cigány bűnöző - tette hozzá.

A KSH adataira hivatkozva arról beszélt: a termékenység elsősorban a cigányság körében nőtt. A magyarság lélekszáma továbbra is megfeleződik nemzedékenként, mialatt a cigányságé megduplázódik. A Mi Hazánk éppen ezért kizárólag olyan családtámogatási formákat támogat, amelyek a dolgozó családokat segítik és nem a megélhetési gyermekvállalást erősítik - mondta.

A több száz ember részvételével tartott demonstráció után este fáklyás felvonulást rendeznek Sályon, ahol a közelmúltban egy cigány nemzetiségű ember meggyilkolt egy 61 éves nőt.

Résztvevők a Mi Hazánk Mozgalom Rendet Borsod megyében! címmel tartott demonstrációján Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal épülete előtt 2020. február 16-án.

Toroczkai László, a mozgalom elnöke a cigányságra utalva úgy fogalmazott: 2020-ra olyan törzsi szervezkedések jöttek létre, amelyek sokakat fenyegetnek, a többséget, a mentősöket, a rendőröket a tanárokat, az óvónőket. A fenyegetésből élnek, de az csak addig működik, amíg félünk - mondta, hozzátéve: ha nem félünk és minden magyar tesz ezért, akkor "el fognak kullogni".

Hozzátette: a tisztességgel dolgozó cigány embereket ugyanakkor meg kell becsülni.

Szerinte Magyarországon no-go zóna is létezik, van olyan település, ahová nem mertek rendőri kíséret nélkül bemenni a mentősök, mert már a telefonhíváskor fenyegették, zaklatták őket.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszédet mond a párt Rendet Borsod megyében! címmel tartott demonstrációján Miskolcon.

https://gondola.hu/hirek/250785-A_Mi_hazank_tuntetese_Miskolcon.html


A sályi gyilkosság miatt demonstrált a Mi Hazánk Miskolcon

Hír TV

2020. február 16., vasárnap 17:04, frissítve: vasárnap 20:15

A sályi gyilkosság miatt demonstrációt tartott a Mi Hazánk Miskolcon. A párt alelnöke azt mondta, csak rendet akarnak az országban. Novák Előd ugyanakkor bírálta a kormányt, azért mert szerinte az nem a cigány bűnözést, hanem az azt üldözőket bünteti és nem vezette be a büntetendő cselekmények sorába a lincselés fogalmát. A tüntetésen részt vett a hatvannégy vármegye és a betyársereg, de a korábban már betiltott egykori magyar gárda tagjai is.

18 órától a sályi gyilkosság miatt demonstrációt tart a Mi Hazánk a településen. A demonstrálók 16 órakor a miskolci kormányhivatal előtt kezdték az akciójukat, onnan autóztak át Sályra, ahol a gyanú szerint egy 21 éves férfi agyonütött egy idős nőt annak értékeiért.

https://hirtv.hu/ahirtvkekhirei/a-salyi-gyilkossag-miatt-demonstralt-a-mi-hazank-miskolcon-2495333

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk