width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem a különféle szervezetekben résztvevő nemzeti érzelmű polgárokat kell betiltogatni, fenyegetni, lefasisztázni. A fidesz hajlamos ezt kórusban megtenni a különféle szoci0nistákkal. Nincs értelme próbálni nekik megfelelni. Eltartott kisujjal sznobkodni, hogy de azért szélsőséges a nemzeti radikalizmus, meg a "mi nem harcolhatunk ellenük úgy ahogy ők ellenünk, mert ennél különbek vagyunk". Azt a szalont, amiben most még képesek elbohóckodni a jobbliberálisok, a kommunisták liberális eszmei utódai fel fogják gyújtani.

2020. február 16., vasárnap

Nem a különféle szervezetekben résztvevő nemzeti érzelmű polgárokat kell betiltogatni, fenyegetni, lefasisztázni. A fidesz hajlamos ezt kórusban megtenni a különféle szoci0nistákkal. Nincs értelme próbálni nekik megfelelni. Eltartott kisujjal sznobkodni, hogy de azért szélsőséges a nemzeti radikalizmus, meg a "mi nem harcolhatunk ellenük úgy ahogy ők ellenünk, mert ennél különbek vagyunk". Azt a szalont, amiben most még képesek elbohóckodni a jobbliberálisok, a kommunisták liberális eszmei utódai fel fogják gyújtani.

Nem a különféle szervezetekben résztvevő nemzeti érzelmű polgárokat kell betiltogatni, fenyegetni, lefasisztázni. A fidesz hajlamos ezt kórusban megtenni a különféle szoci0nistákkal. Nincs értelme próbálni nekik megfelelni. Eltartott kisujjal sznobkodni, hogy de azért szélsőséges a nemzeti radikalizmus, meg a "mi nem harcolhatunk ellenük úgy ahogy ők ellenünk, mert ennél különbek vagyunk". Azt a szalont, amiben most még képesek elbohóckodni a jobbliberálisok, a kommunisták liberális eszmei utódai fel fogják gyújtani.

A ROM (roncstársadalmi) emberek folytatódó népességrobbanása további feszültségekhez fog vezetni.

Nem elég bátor a kormány politikája a Mi Hazánk szerint

2020. február 16.

Gyöngyöspatán a magyaroknak járna kártérítés, mert valójában ők az áldozatok, a börtönbiznisz felszámolásához pedig ki kellene léptetni hazánkat a strasbourgi bíróság fennhatósága alól a Mi Hazánk szerint, ám ezekhez nem elég bátor a Fidesz. Trianon századik évfordulóján még mindig jogfosztott közösségként élnek a magyarok a szomszédos országok közül többen is, lélekszámuk pedig folyamatosan csökken.

Magyarország számára a legnagyobb kihívás a demográfiai helyzetünk kezelése, ám minden pozitív intézkedés ellenére sem sikerült áttörést elérni, és a KSH adatai arra is rávilágítanak, hogy a termékenység elsősorban a cigányság körében nőtt. A magyarság lélekszáma továbbra is megfeleződik nemzedékenként, mialatt a cigányságé megduplázódik. A Mi Hazánk éppen ezért kizárólag olyan családtámogatási formákat támogat, amelyek a dolgozó családokat segítik, és nem erősítik a megélhetési gyermekvállalást. Álságos Orbán Viktortól a terhességmegszakítások számának csökkenéséről beszélni, hiszen az mindössze annak a következménye, hogy kevesebb a megfogant gyermek is; valójában az Orbán-kormány és a Gyurcsány-kormány abortuszpolitikája között semmi különbség nincs.

A cigányság folytatódó népességrobbanása további feszültségekhez fog vezetni, ráadásul a kormány a szegregáció esetében is fordítva ül a lovon: a Mi Hazánk szerint azoknak a magyar családoknak járna a kártérítés, akik arra kényszerültek, hogy másik településre járassák iskolába a gyerekeiket, ám ez fel sem merült a kormány részéről. Ez a folyamat, a spontán szegregáció évtizedek óta tart, és a nemzeti konzultáció sem fogja megoldani: radikális szemléletváltozásra van szükség.

Ahhoz sem elég bátrak, hogy kimondják: nemcsak a magyarországi börtönbiznisznek kell véget vetni, de nem állapot, hogy a bűnözők Strasbourgban harcolnak ki komoly pénzeket maguknak kártérítés címén. A Mi Hazánk szerint a probléma valódi kezeléséhez ki kell lépnünk a bíróság fennhatósága alól: a külföldi kiskaput sem hagyhatjuk nyitva.

Száz évvel a ránk kényszerített trianoni békediktátum után sem biztosított a magyar közösségeknek nemhogy az önrendelkezése, de még alapvető, már akkor is természetesnek számító emberi jogaikat is folyamatosan sárba tiporják az utódállamok, és lélekszámukban sem gyarapodó közösségekről beszélhetünk esetükben sem sajnos. A Mi Hazánk szerint határozottabb fellépésre van szükség a kormány részéről a határon túli magyarok jogainak érvényesítéséért, a magyar Országgyűlésnek pedig ki kell mondania a trianoni békeszerződés semmisségét.

Mi Hazánk Mozgalom

https://mihazank.hu/nem-eleg-bator-a-kormany-politikaja-a-mi-hazank-szerint/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk