width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A szabadkőművesek által uralt (és a bolsevikok későbbi tanácskormányával átfedést mutató) Károlyi-kormány bűnrészességét a trianoni országvesztésben jól érzékelteti, hogy nemcsak lefegyverezték a frontról hazatérő magyar haderőt, hanem arra is kötelezték a katonákat, hogy fehér zászlót lobogtatva adják át a magyar városokat a román, cseh és szerb hadseregnek. Kolozsvárnál is ez történt, megvannak róla az iratok. Sőt, benne volt a parancsban, hogy még a fegyvereiket is adják át az ellenségnek. A szabadkőművesek nélkül minden bizonnyal kedvezőbben alakul Magyarország sorsa a béketárgyalásokon.

2020. február 16., vasárnap

A szabadkőművesek által uralt (és a bolsevikok későbbi tanácskormányával átfedést mutató) Károlyi-kormány bűnrészességét a trianoni országvesztésben jól érzékelteti, hogy nemcsak lefegyverezték a frontról hazatérő magyar haderőt, hanem arra is kötelezték a katonákat, hogy fehér zászlót lobogtatva adják át a magyar városokat a román, cseh és szerb hadseregnek. Kolozsvárnál is ez történt, megvannak róla az iratok. Sőt, benne volt a parancsban, hogy még a fegyvereiket is adják át az ellenségnek. A szabadkőművesek nélkül minden bizonnyal kedvezőbben alakul Magyarország sorsa a béketárgyalásokon.

Működő videó. Na ugye hogy lehet ezt így is. Onnan nem b*szkurálják le olyan könnyen a jobboldal anyagait ezek a rohadtak...

https://unity.testveriseg.com/videos/polbeat-raffay-erno

Amúgy miből gondolja bárki naivan, hogy nincsenek már szabadkőművesek? Bejegyzett szervezetről van szó, még nyilvános is. A sorosok tevékenysége is átlátható. Nem sub rosa. Mondjuk ilyen kiterjedt szervezett ténykedéseket nem is lehetne letagadni. De azért néha mégis megpróbálják. :P

A magyarság baja évszázadok óta, hogy eltűrte/eltűri belső ellenségeit, sőt segítve őket, gálánsan juttatásokat adva nekik, hátha befejezik áldásosnak nem mondható tevékenységüket. Nem fejezik be!
Ha "ezekkel" kőkeményen leszámolunk, az Isten adta nép az új rendet venné tudomásul, mint ahogy mindig annak tapsolnak, éljeneznek, aki éppen hatalmon van.Ezzel tehát nem lenne gond.
De Magyarország megmaradása, régi, jogos területigénylése csak akkor érhető el, ha a belső ellenség megsemmisítésre kerül.
Ők is ezt tervezik tenni velünk.

https://pestisracok.hu/dontsuk-el-vegre-hogy-mit-akarunk-kezdeni-trianonnal-mondta-raffay-erno-a-polbeatben/

A szabadkőművesek ott vannak a Soros-hálózatban és a kormányellenes tüntetéseken – Raffay Ernő a Polbeatben (PS-videó!)

Még kétszer-háromszor meg kell ismételni a most zajló kiváló haderőfejlesztést, és akkor Magyarországot tényleg nem lehet majd semmibe venni Európában – mondta Raffay Ernő történész, egykori politikus, az Antall-kormány honvédelmi államtitkára a Polbeatben Stefka Istvánnal és Huth Gergellyel beszélgetve.

Azt is hozzátette: Trianon nem lezárt ügy, a határokat sem lehet megváltoztathatatlannak tekinteni, de nekünk, magyaroknak végre el kellene döntenünk, hogy hogyan viszonyulunk a kérdéshez.

Raffay Ernő, mint a Horthyék által lefoglalt és Magyarországon egyedülálló módon hozzáférhető szabadkőműves levéltár legismertebb kutatója, a műsorvezetők és olvasóink kérdéseire kifejtette: nem vitás, hogy a szabadkőműveseknek a Károlyi-kormány és a vörös terror tanácskormánya bűneiben döntő a felelősségük, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az országvesztés ilyen brutális mértékű volt.

Szerinte a szabadkőművesek ma is aktívan befolyásolják a világpolitikát, átfedést mutatnak a Soros-hálózattal, miközben itthon kivetették a hálójukat az egyetemistákra is.

https://unity.testveriseg.com/videos/polbeat-raffay-erno
A szabadkőművesek ott vannak a Soros-hálózatban és a kormányellenes tüntetéseken – Raffay Ernő a Polbeatben (PS-videó!)

Még kétszer-háromszor meg kell ismételni a most zajló kiváló haderőfejlesztést, és akkor Magyarországot tényleg nem lehet majd semmibe venni Európában – mondta Raffay Ernő történész, egykori politikus, az Antall-kormány honvédelmi államtitkára a Polbeatben Stefka Istvánnal és Huth Gergellyel beszélgetve. Azt is hozzátette: Trianon nem lezárt ügy, a határokat sem lehet megváltoztathatatlannak tekinteni, de nekünk, magyaroknak végre el kellene döntenünk, hogy hogyan viszonyulunk a kérdéshez. Raffay Ernő, mint a Horthyék által lefoglalt és Magyarországon egyedülálló módon hozzáférhető szabadkőműves levéltár legismertebb kutatója, a műsorvezetők és olvasóink kérdéseire kifejtette: nem vitás, hogy a szabadkőműveseknek a Károlyi-kormány és a vörös terror tanácskormánya bűneiben döntő a felelősségük, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az országvesztés ilyen brutális mértékű volt. Szerinte a szabadkőművesek ma is aktívan befolyásolják a világpolitikát, átfedést mutatnak a Soros-hálózattal, miközben itthon kivetették a hálójukat az egyetemistákra is.

Raffay Ernő a Polbeatben rávilágított: miközben a baloldali véleményformálók avval mossák az agyakat, hogy az első bécsi döntéssel elindult négyszeres határrevízió Hitler ajándéka volt, a valóságban az a magyar kormány sikere volt, amelyet a békére törekvő nagyhatalmak is támogattak. Ez is egy példa arra, hogy Trianon nem felülírhatatlan. Az utódállamok közül a rendszerváltozás során három is felbomlott. Vajon mi akadályozta a még 155 ezer katonát hadrendben tartó Magyarországot abban, hogy a határkérdést szóba hozza az éppen 0 katonával rendelkező Szlovákiánál?

Gotovina tábornokot és Horvátország első elnökét, Franjo Tudjmant nagyon becsülöm, ahogyan általában a horvátokat is, akik ellenálltak az agressziónak és megvédték a történelmi határaikat. Ma is büszkén vállalom, hogy részt vettem a horvát hadsereg felfegyverzésében, államtitkárként konkrétan én rakattam fel Pusztavacson a két kamionra azt a tízezer Kalasnyikovot

– emlékezett vissza Raffay Ernő, aki a szerbeknek kiszivárogtatott és akkoriban nagy port kavart fegyverügyletben betöltött szerepéről elsőként a Szakács Árpád által kiadott Nagy Magyarország című történelmi folyóiratban beszélt 2013-ban; az írás kivonata ma is megtalálható a Történelemportálon, itt.

Szakács Árpád nevéhez fűződik a Kárpátia Stúdió könyvkiadó is, amely Raffay Ernő a szabadkőműves irattárat feldolgozó könyvsorozatát megjelentette. Ezek a könyvek ma is megvehetőek a Magyar Menedék Könyvesház (internetes) boltjában vagy például az Anima könyvesboltokban.

A magyarországi szabadkőműves hálózatról Raffay Ernő a Polbeatben elmondta:

A szabadkőművesek által uralt (és a bolsevikok későbbi tanácskormányával átfedést mutató) Károlyi-kormány bűnrészességét a trianoni országvesztésben jól érzékelteti, hogy nemcsak lefegyverezték a frontról hazatérő magyar haderőt, hanem arra is kötelezték a katonákat, hogy fehér zászlót lobogtatva adják át a magyar városokat a román, cseh és szerb hadseregnek. Kolozsvárnál is ez történt, megvannak róla az iratok. Sőt, benne volt a parancsban, hogy még a fegyvereiket is adják át az ellenségnek. A szabadkőművesek nélkül minden bizonnyal kedvezőbben alakul Magyarország sorsa a béketárgyalásokon. Bár arra is volt példa, hogy az egyik páholy levelet írt a francia testvéreknek, hogy ne tegyék tönkre a hazánkat, de semmibe vették őket. A páholyok nagy többsége, kilencven százaléka viszont balos volt és internacionalista, ahogy ma is.

Megjegyezte: bár ma is van a szabadkőművességnek egy szerényebb, nemzeti-konzervatív értékek felé nyitott része, de a többség olyan alakokból áll, mint a Martinovics páholy tagjai, akik a kormányellenes tüntetések szervezői és átfedést mutatnak a Soros-hálózattal.

Raffay Ernő ugyanakkor örül az új Nemzeti Alaptantervnek, mert az sok mindent helyretesz a történelemoktatásban is. Ám szerinte az egész nem sokat ér, ha nem sikerül változtatni a tanárképző egyetemek katasztrofális morális állapotán. Ma úgy nevelnek tanárokat, hogy a nemzeti identitással – tisztelet a kivételeknek – még csak nem is találkoznak az egyetemen, nem úgy a szabadkőművesekkel, akik a Szegedi Tudományegyetemen például nyíltan toboroznak a hallgatók között.

Olvasóink kérdései az élő közvetítés posztjában olvashatóak vissza.

Polbeat minden kedden este hét órától élőben közvetítve a Revolution '56 Szabadságharcos Sörözőből (II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél).

Készítette: László Petra és Susánszky Mátyás Pál/PestiSrácok.hu

"Az oktatásnak nagyon nagy a felelősége abban, hogy a mai fiatalokat nem érdekli a valós magyar törtenelem. Ennek következményeként nem is ismerik, nem is értik ennek fontosságát. Sajnos hagytuk, hogy így legyen. Nehéz lesz a megvezetett, átnevelt ifjakat felvilágosítani, hogy saját életük, jövőjük forog kockán. Nem mindegy, hogy saját hazájukban milyen szintű életet tudnak élni, biztosítani gyermekeiknek. Tudni kell nekik, hogy a múlt történéseinek ismerete, megértése nélkül nincs jövőjük nekik sem, mert csak bábuk lesznek az ördögi ballibsik kezében. Emeljék már fel a fejüket a sárból!"

"Középiskola/egyetem fronton vesztésre állunk sajnos. És az is fontos mit hall otthon a fiatal. Sajnos a történelmünk felületes olvasatban tragédiák sorozata, nem hős eposz. Pedig hatalmas erőt mutattunk a múltban a török ellen, Habsburg ellen, vagy az első világháború csatáiban. Ezért kellett pl. szétzilálni a rendezetten, harci tapasztalattal rendelkező hazatérő magyar haderőt 1918-ban. Ezeket az erényeket kell elmondani az iskolákban, egyetemeken előadások formájában, elhivatott, önkéntesek bevonásával. Rongyos Gárda, Balassagyarmati vasutasok, Székely Hadtest, stb… A többség nem is hallott róluk. Pedig ha Ők nincsenek, lehet mi sem vagyunk…"

"Fekete István: Zsellérek. Ott nagyon sok minden eldőlt."ssss

"Hozzáfűzésem: Antall József is szabadkőmíves volt és korabeli BM-es forrásom alapján, a mai Orbán Miniszterelnök úr – akkor még szakállas, vakmerő újonc – is eljárt a francia Grand Orient nagypáholyba, az akkori szakszolgálati értesüléseknek megfelelően. Amennyiben anno, a forrásom hazudott, vagy dezinformált, akkor én is. Ezt vállalom. A forrásom szavahihető és autentikus. No, ez lehet az alapvető oka annak, hogy a mai napig nem történt semmi ÉRDEMLEGES a szeretve tisztelt, rabló szomszédaink által megszállt magyar területek visszaszerzése érdekében.

Lásd, Antall és Orbán – máig titkosan kezelt – találkozója, közvetlenül Antall halála előtt.

"Gyáva vezetőink voltak a jugoszláv háború idején és a északi szomszédunk leválása idején is. Történelmi hiba,de súlyos.
Színmagyar területeket is otthagytuk nekik.
Akkor nem avatkoztak volna be a nagyhatalmak. Háború volt,országok osztódtak. Antall-Göncz az ország megrontói.
Bizony igaz a tanárképzés!! "Magyar libsitanárok egyesülete" nekik elavult a történelmünk.Kortárs irodalom- ugyan ne a mostani gyerekek fejébe akarják már beverni. Tanulják azt 50 év múlva.
Minden elismerés Raffaynak."

"Egyetemi képzést is felülvizsgálni !!!!!"

"A jelenlegi magyar vezetésnek kutya kötelessége kéne legyen, hogy kihasználva a nagyhatalmak barátságát, visszaállítsa a Horthy féle országhatárokat! Ugyanis ez még mindig az etnikai határvonalakat jelenti."

"No most mar megint a más bűnt akarják a nyakunkba varrni. Még hogy nekünk kell eldönteni, hogy mit akarunk kezdeni Trianonnal. Ez olyan, mint mikor valaki küszöbére rondítanak, aztán kezdjen vele amit akar. Hogy ki volt a rondító az meg igen kérdőjeles mert sz@rnak-bajnak nincs gazdája.

A zsidók, a Károlyi banda, szabadkőművesek, kommunisták, a franciák stb. Ahogy külföldi, idegen erők kreálták Trianont, ugyanúgy külső erők fogják visszarendezni a mi megkérdezesünk nélkül. Persze ehhez egy újabb világháborúra lesz szükseg. És ebben a mi bármilyen katonai erőnk nem lesz lényeges. Ezt mind elkerülhette volna a világ, ha figyelembe vette volna Czuczor Gergely intelmét. "Él meg a Magyarok nagy Istene . Jajj annak ki feltámad ellene ."

"Döntsük el végre, hogy mit akarunk kezdeni Trianonnal!"

"Egyszerű, az utolso ngyzetméterig vissza kell foglalni az elrabolt területeket."

"Érdekesek a hozzászólások,mondhatni:"buzogj vér,buzogj!mert ezt a súlyos kérdést-különösen most,a centenárium -évében!
nem szabad szunnyadni hagyni!mert
"hiszek egy istenben
hiszek egy hazában
hiszek egy isteni örök igazságban
hiszek Magyarország feltámadásában!"

"Még kétszer-háromszor meg kell ismételni a most zajló kiváló haderőfejlesztést, és akkor Magyarországot tényleg nem lehet majd semmibe venni Európában"

"Az első lépés az lehetett volna, ha össze tudott volna fogni Közép-és Kelet-Európa, a Balkánnal és Ukrajnával.
Ez a vonat már részben elszáguldott, más részről pedog már lehetetlen, mert az "utódállamokat" már kellőképpen anarchizálták az EU egyesült államok érdekében.
Az ideális az lett volna, ha összefogunk és kiszállunk."

"Vajon mi akadályozta a még 155 ezer katonát hadrendben tartó Magyarországot abban, hogy a határkérdést szóba hozza az éppen 0 katonával rendelkező Szlovákiánál?"

Két hazaáruló, liberális ágens: Antall és Jeszenszky.

"2020-ban lesz mód, ha lesz akarat, itthon az iskoláinkat visszafoglalni!"

"Ma is büszkén vállalom, hogy részt vettem a horvát hadsereg felfegyverzésében, államtitkárként konkrétan én rakattam fel Pusztavacson a két kamionra azt a tízezer Kalasnyikovot"

"A jó Isten áldja meg ezért a tettéért!!!!!"

"Nagyon zavaró, hogy mindig a legérdekesebb történet elmondásának a csúcspontja előtt akasztja meg.
Ez, sajnos jellemző. Át kellene adni teljesen az interjúalanynak a terepet!!!!"

"Trianonba sosem szabad belenyugodnunk. Erdély, Csallóköz, Délvidék, Kárpátalja nem elszakított, hanem megszállt terület. A törököt 150 év alatt sikerült kitisztítani a Kárpát-medencéből, a balkáni nemzetek 500 évig küzdöttek velük. Az idő, amire oly szívesen hivatkoznak az árulók és a gyávák, semmit nem számít. Azokat az álnemzetieket, akik beletörődésre biztatnak minket – figyelem: szent tehenek is vannak köztük -, ki kell tessékelni a jobboldali közösségből. Ha pedig valaki azt kérdezi, mit csinálnánk ennyi és ennyi románnal, a válasz: nem a lakásfoglaló személye számít, hanem a tulajdonjog. Buda is török többségű volt 1541 után, mégsem álltak neki őseink a várfalak előtt moralizálni."

"Ez,így igaz.De amíg móricka meg tasziló parádézik Budapesten,a belső ellenség a szemünkbe röhög,és estig sorolhatnám,addíg miről beszélünk. A valóság annyira kényes,hogy a kimondása leírása is hazaárulás.Az ellenségünk elmeharcot vív ellenünk.És a világ legalávalóbb gyilkosa.E zzel az ellenséggel nem fogunk nyíltan találkozni, mégis mindennapos a harcunk vele. A saját igazságszolgáltatásunk,HAZAÁRULÓ."

Itt is megnézhető a video:

https://drive.google.com/file/d/1tyzntsq1TP9jPI9kiv32Ys2PvWffscq1/view?usp=sharing

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk