width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: PDSZ nonat, bitch please... Fel fogjuk tárni azt a jogi módszert, azt a technikát, amellyel a balliberális métely iskolai terjesztése, a diákok túszul ejtése, sőt iskolaidőben utcai tüntetésekre hajtása !!! szankcionálhatóvá válik, mondjuk gyorsított fegyelmi eljárás utáni kirúgással, illetve súlyosabb esetekben további szankciókkal is. Mindez már most sem ütközik törvénybe, mégis alkalmas arra hogy álljon már meg a menet, hiszen nem szocialista propagandát "tanulni" mennek a diákok az iskolákba.

2020. február 16., vasárnap

PDSZ nonat, bitch please... Fel fogjuk tárni azt a jogi módszert, azt a technikát, amellyel a balliberális métely iskolai terjesztése, a diákok túszul ejtése, sőt iskolaidőben utcai tüntetésekre hajtása !!! szankcionálhatóvá válik, mondjuk gyorsított fegyelmi eljárás utáni kirúgással, illetve súlyosabb esetekben további szankciókkal is. Mindez már most sem ütközik törvénybe, mégis alkalmas arra hogy álljon már meg a menet, hiszen nem szocialista propagandát "tanulni" mennek a diákok az iskolákba.

Fel fogjuk tárni azt a jogi módszert, azt a technikát, amellyel a balliberális métely iskolai terjesztése, a diákok túszul ejtése, sőt iskolaidőben utcai tüntetésekre hajtása !!! szankcionálhatóvá válik, mondjuk gyorsított fegyelmi eljárás utáni kirúgással, illetve súlyosabb esetekben további szankciókkal is. Mindez már most sem ütközik törvénybe, mégis alkalmas arra hogy álljon már meg a menet, hiszen nem szocialista propagandát "tanulni" mennek a diákok az iskolákba.

A prájd szivárvány zászlós liberál "demokratikus" pedagógus szakszervezet - suckszervezet továbbra is egy mszp nyúlvány, ami mindig is volt. Nem valódi érdekképviselet, 2010 előtt kussoltak. Bizony, a tanári bérekről is.

Annyian is voltak ezen a vizuális környezetszennyező utcai rendetlenkedésen.

A kutya úristeneteket nyomorult gágogó bal-libák, ha nem tetszik a NAT hát takarodjatok árufeltöltőnek a teszkóba!

Azok, akik ezt a patkány lázadást bomlasztási szándékkal terjesztik. Lássuk be ezek zsidók, és tudják jól hogy mi hasznuk származik belőle. Egyébként a zsidó tudja legjobban, a liberalizmus másra nem is jó. Igen, így egyes számban, olyanok mint a Borg.

Szerintem aránylag világos, így 30 év elteltével, hogy liberális demokráciában soha nem leszünk erős, egységes ország / nemzet... és folyamatos lesz a felforgatás, a káoszteremtés... Meg kell szabadulni a liberális eszmeiségtől...

Egy betegség kórokozóihoz hasonlók a folyamatosan támadó törpekisebbség tagjai, szerintük persze "Meg kell fertőzni a világot liberalizmussal..."

"A legtöbb bomlasztó, „liberális" szabály azt célozza, hogy a tömegeket degenerálják, szellemi zavarba ejtsék, hogy akaratnélküli eszközökké váljanak. Az úgynevezett „szabadelvű" vagy „liberális" mozgalmat támogatni kell, a vallást, gazdasági életet, politikát és családi életet bomlasztó tanításokat mind segíteni kell, az emberi közösségeket annyira fel kell dúlni, hogy ha az okmányokban kifejtett végleges program megvalósításra kerül, a nép már észre se vegye, hogy leigázzák."

74-75. oldal (Új Kékszalag, 2000)

Henry Ford: A nemzetközi zsidó I-IV. A világ legfőbb problémája

"Ennek a toleranciáért való könyörgésnek van egy komoly buktatója. A tolerancia először is azt követeli, hogy az igazságot toleráljuk. Ma a tolerancia nevében az igazság elnyomását követelik. Addig nem beszélhetünk toleranciáról, amíg először teljesen meg nem értjük, hogy mi az, amit tolerálunk. Tudatlanság, elnyomás, csend, összejátszás: ez egyik sem tolerancia."

59. oldal (Új Kékszalag, 2000)

Henry Ford: A nemzetközi zsidó I-IV. A világ legfőbb problémája

Az eredeti kötetek 1920-22-ben jelentek meg. Számomra a jelen korral való párhuzam a liberális eszmék beteges terjesztését és a zsidó világhatalmat tekintve világossá teszi, hogy ha nem tanulunk a történelemből, komoly bajok lesznek.

A Nemzeti alaptanterv ellen tüntetett a PDSZ

https://kuruc.info/r/2/208302/

Az új Nemzeti alaptanterv (Nat) és a szakképzés átalakítása ellen tüntetett a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a fővárosban pénteken. Az érdekképviselet a szombatig tartó 19. kongresszusának első napján vonulásos demonstrációt tartott: a küldöttek az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé mentek, ahol sajtótájékoztatót tartottak. Szűcs Tamás, a PDSZ elnöke bejelentést ígért március 2-ára. Úgy fogalmazott: „fel fogjuk tárni azt a jogi módszert, azt a technikát, amellyel a munkabeszüntetés úgy megvalósulhat, hogy nem ütközik törvénybe, mégis alkalmas arra, hogy megálljon az élet, egy-egy intézményben elgondolkozzanak a kollégák, hogy igazi joghátrány nélkül le tudják állítani a működést." Ez az üzenet nemcsak az oktatásnak szól, hanem „a megalázott közszféra egészének" – tette hozzá.

Kapcsolódó: Dúró: Wass Albert nácizása helyett miért nem a mindennapos tanárbántalmazás ellen tiltakoznak?

https://kuruc.info/r/2/207995/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk