width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Aki felszabadulásnak képes azt nevezni, hogy a Vörös Hadsereg győzelme után bő 40 évnyi vörös terror és diktatúra nehezedett hazánkra, hogy az 1946-os vérbírósági perekben kiirtották a magyar intelligencia színe-javát, hogy magyar lányok és asszonyok ezreit erőszakolták meg, az ostrom után 3 napos szabadrablást engedélyeztek, a sziklakórház sebesültjeire rágyújtották a helyiséget, és még hosszasan sorolhatnám, nos, az csak kettő lehet: közönséges gazember vagy bolond.

2020. február 16., vasárnap

Aki felszabadulásnak képes azt nevezni, hogy a Vörös Hadsereg győzelme után bő 40 évnyi vörös terror és diktatúra nehezedett hazánkra, hogy az 1946-os vérbírósági perekben kiirtották a magyar intelligencia színe-javát, hogy magyar lányok és asszonyok ezreit erőszakolták meg, az ostrom után 3 napos szabadrablást engedélyeztek, a sziklakórház sebesültjeire rágyújtották a helyiséget, és még hosszasan sorolhatnám, nos, az csak kettő lehet: közönséges gazember vagy bolond.

"Április 4-ről szóljon a dal!" – Ez lesz a következő?

Lassan már lecseng a balliberális média hisztije a Becsület Napja körül, lenyelték, hogy megemlékezés is volt, s még rekordszámban túráztak emellett. Lényegében azzal sem tudtak mit kezdeni, történetesen a Hír TV objektíven adott hírt az eseményről, az agresszív antifasisztákról persze hallgatnak, és Köves Slomó is nyugodt lehet, a 888.hu főszerkesztője, G. Fodor Gábor ugyanis „karakán" volt, levetette az egyébként semmi extrát nem tartalmazó, kitörésről szóló cikket, mit egyik szerzőjük írt…

A kemény emlékezet- és identitáspolitikába Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is beszállt. Bár azt hirdette, Budapest mindenkié, mégis nagyon úgy tűnik, nem a többségének, csupán elenyésző kisebbségének igyekszik megfelelni. A keményvonalas kommunistáknak ugyanis egész biztosan tetszik a narratíva, miszerint hazánkat a Vörös Hadsereg felszabadította.

Márpedig amit felszabadítanak, az következésképpen szabad. Karácsony is ezt szűrte le az ostrom befejezésének 75. évfordulóján. Ezért hát körbe is plakátoltatta a metrókocsikat egy utazó kiállítás keretében ezzel a felirattal:

Budapest szabad.

Nem sokáig volt tehát Budapest „mindenkié", az események olyanképpen való tárgyalása, hogy itt bármiféle felszabadulás történt volna, teljes történelemhamisítás, melyet a bolsevik diktatúra évtizedeiben sulykoltak a fejekbe. Undorral vegyes érdeklődéssel várjuk a fejleményeket: mi lesz a következő?

Hírdetés

Április 4-án felhangzik a metrómegállók hangosbemondóiban az egykori „felszabadulás"-dal, mely így szólt:

Április négyről szóljon az ének,
Felszabadulva zengje a nép!
Érctorkok harsogva zúgják a szélnek
Felszabadítónk hősi nevét!

Aki felszabadulásnak képes azt nevezni, hogy a Vörös Hadsereg győzelme után bő 40 évnyi vörös terror és diktatúra nehezedett hazánkra, hogy az 1946-os vérbírósági perekben kiirtották a magyar intelligencia színe-javát, hogy magyar lányok és asszonyok ezreit erőszakolták meg, az ostrom után 3 napos szabadrablást engedélyeztek, a sziklakórház sebesültjeire rágyújtották a helyiséget, és még hosszasan sorolhatnám, nos, az csak kettő lehet: közönséges gazember vagy bolond.

Vajon Karácsony melyik a kettő közül?

Lantos János – Kuruc.info https://kuruc.info/r/7/208294/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk