width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Be nem jelentett, illegális tüntetésen most a hajléktalanokat uszítva akciózik a A Város Mindenkié csoport a Kossuth téren.

2016. január 30., szombat

Be nem jelentett, illegális tüntetésen most a hajléktalanokat uszítva akciózik a A Város Mindenkié csoport a Kossuth téren.

"A sorsukon javítani akaró hajléktalanokat támogatni kell, az agresszív, maguk alá piszkító bűzgombákat pedig tényleg ki kell...

A gazdag libsi zsidógyerekekből álló balliberális csőcselék összehugyozza a Kossuth teret! Élősködők! Takarodjanak el dolgozni egy kibucba! Mindenre telik ezeknek, drága és egyforma tehát egyszerre beszerzett sátrakra is. Antiszociális közterületi életvitel, amit védeni akarnak a rendetlenségpártiak, és semmi köze a hajléktalansághoz, hisz' lakással rendelkezők is "laknak" és viselkednek ilyen botrányosan az utcán. A többség érdekeit sérti a fertőzésveszély, na meg az ittas kéregetők és kötekedők okozta rossz közbiztonság!!

A liberális kapitalista rendszer termeli a nyomort, egy balliberális fordulat éppen hogy nem segítene a fedél nélkülieken, hanem egyre többen válnának hajléktalanokká! Alkoholistává is sok esetben a kilátástalanság teszi az embereket.

Kilakoltatás párti, devizahitel és egyoldalú szerződésmódosítás ügyben bankpárti, minimálbér eltörlő, multi-adómentességet követelő neoliberálisok nem hitelesek, amikor a szegénység ellen tüntetnek!

Most a hajléktalanokat dobják oda koncnak az ultralibsik - áll a bál a Kossuth téren

{http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80751}

2014. december 19. 18:20 Hunhír.info

Be nem jelentett, illegális tüntetésen most a hajléktalanokat uszítva akciózik a A Város Mindenkié csoport a Kossuth téren. Az idegen gyarmatosítók hazai szolgahada 20 sátorból álló tábort alakított ki, hogy állításuk szerint "tiltakozzanak a közterületen élő hajléktalan emberek hatósági üldözése és a szegénységben élők ellehetetlenítése ellen". Mindenesetre érdekes, hogy hirtelen a semmiből előtermett a Kossuth téren huszonvalahány jó minőségű sátor, amely előtt ülnek a ki- és felhasznált emberek

Noha ekkora pofátlanság hallatán az ember zsebében kinyílik a bicska, hiszen nap mint nap tapasztaljuk, mit művelnek a szegény hajléktalanok a Belvárosban. Persze, megint nem a szegényekről szól a történet, a rafkós kis lúdtalpas libsigyerekek most kitalálták, hogy inkább verjék a magyar zsaruk a fedél nélkülieket, mint őket, és milyen jól mutat a cionista világlapok címlapján, ha egy rongyos, borostás véres fejű embert mutogathatnak az illiberális demokráciát építő rasszista-fasiszta Magyarországon.

Mindenesetre érdekes, hogy hirtelen a semmiből előtermett a Kossuth téren huszonvalahány jó minőségű sátor, amely előtt ülnek a ki- és felhasznált emberek. Miután illegális a tüntetés, a rendőrségnek előbb-utóbb kötelessége ezt feloszlatni. A liberálisok este tízig szeretnének a téren parádézni, aztán majd kiderül, hogy addig mi történik. Ha nem verik ki őket onnan a zsaruk, akkor megint egy hatalmas folt lesz a rendőrség tekintélyén, ha közbeavatkoznak, akkor beindulhat a nemzetközi ajvékolás. Ez a mostani akció nem más, mint a január másodikára tervezett, "alkotmányellenes rendszerváltó" tömegrendezvény egyik előjátéka.

Kimondhatatlanul sokszor jeleztük már, hogy az önhibájukon kívül fedél nélkül maradt, főleg az idegen bankok által lakásuktól megfosztott embereket maximálisan támogatni kell. A belvárosi hajléktalanok döntő többsége viszont olyan deviáns magatartást tanúsít a közterületeken, amellyel joggal van tele a többségiek hócipője. A szegénység ugyanis nem jelentheti azt, hogy olcsó borok társaságában fetrengünk a földön, szemetelünk, koszolunk össze mindent, végezzük el szükségünket, ahol éppen ránk jön. Leginkább ott, ahol tanyázunk, mert hát kötelessége eltűrni a többségi bunkónak, hogy emberi ürülékhegyeken keresztül bukdácsoljon, hiszen ez belefér az annyira imádott liberális demokráciába. A sorsukon javítani akaró hajléktalanokat támogatni kell, az agresszív, maguk alá piszkító bűzgombákat pedig tényleg ki kell söpörni a közterületekről. Ők életformaként élik meg azt, amit művelnek, és azt gondolják, hogy úgy szabadok. Arról nem is beszélve, hogy egy rafkósabb hajléktalan biztos kétszer többet keres koldulásával, mint mondjuk a nyolcórás munkaideje alatt megállás nélkül robotoló McDonald's-es takarító.

Az is figyelmeztető jel, hogy a liberálisok méregdrága egyensátrakat állítottak fel semmi perc alatt a Kossuth téren. Nem szedett-vedett, foltos, koszos kempingeszközöket, hanem a legújabb, egy mozdulatra kinyíló "ideiglenes otthonokat". Vajon ki finanszírozza mindezt? Putyin, vagy az amerikai titkosszolgálat?

Na végre: eltávolítják a kijelölt helyszínekről a maguk mellé piszkító bűzbombákat

{http://hunhir.info/?pid=hirek&id=80741}

2014. december 19. 13:36 Hunhír.info

Eddig 79 embert állítottak elő a rendőrök Budapesten azon rendelet alapján, amely szerint jogellenes az életvitelszerű tartózkodás egyes közterületeken - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken. Rikoltozhat akármelyik ultralibsi áljogvédő, a budapesti belvárosi kolduló hajléktalanok elsöprő többsége szemét, széklet és vizelethegyeken trónolva tete elviselhetlenné azok életét, akiknek folyton figyelmeztetniük kellett kicsi gyerekeiket, hogy bele lépjenek a hajlékonyok környékén leledző köztéri szarkupacokba.

A rendelet hatályba lépése óta december 15-ig a BRFK munkatársai a főváros területén 2012 embert szólítottak fel a közterület elhagyására, valamint 79 embert állítottak elő életvitelszerűen közterületen tartózkodás miatt a kijelölt kormányhivatal épületébe - közölte a rendőrség.

Tavaly december 3-án lépett hatályba a Fővárosi Közgyűlés azon rendelete, amely jogellenesnek minősítette az életvitelszerű tartózkodást egyes közterületeken. A türelmi idő 2013. december 31-én járt le.

A rendelet értelmében jogellenes az életvitelszerű tartózkodás a világörökségi területeken, a megállókban, az állomásokon, az utasvárókban, a Liszt Ferenc-repülőtéren és a Népligetben. Ugyancsak tiltott terület 29 kiemelt aluljáró és a bejárataiktól számított 50 méteres körzet.

Ezek között vannak egyebek mellett a metróaluljárók, az Ajtósi Dürer sor, a Bocskai út-Fehérvári út, a Flórián tér, a Goldmann György tér, a Margit híd budai hídfő, a Móricz Zsigmond körtér aluljárói, több Váci úti kereszteződés aluljárója, valamint a Ferdinánd híd alatti és a Podmaniczky út-Bulcsú utcai gyalogos-aluljáró.

A tilalom kiterjed a játszóterekre, a gyermekjóléti, gyermekvédelmi, köznevelési, felsőoktatási intézményekre és a köztemetőkre, valamint 100 méteres körzetükre. A dokumentumban szerepelnek továbbá a hidak és a felüljárók, valamint a lépcsőik.

A rendelet felsorol kerületi tulajdonú közterületeket is, amelyekről a kerületi testületek döntöttek, és a törvény erejénél fogva részei a jogszabálynak.

19 December 2014 at 21:13 ·

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk