width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Kötélidegzetű Rambó kibírja sokk és pánik nélkül az efféle helyzeteket, de aki libbantak mocskolódnak László Petrára, azok közt rengeteg az ideggyenge, fizikailag nulla. Láthattuk őket is már tüntetni párszor. xD

2016. január 30., szombat

Kötélidegzetű Rambó kibírja sokk és pánik nélkül az efféle helyzeteket, de aki libbantak mocskolódnak László Petrára, azok közt rengeteg az ideggyenge, fizikailag nulla. Láthattuk őket is már tüntetni párszor. xD

Kötélidegzetű Rambó kibírja sokk és pánik nélkül az efféle helyzeteket, de aki libbantak mocskolódnak László Petrára, azok közt rengeteg az ideggyenge, fizikailag nulla. Láthattuk őket is már tüntetni párszor. xD

"Féltem, ahogy özönlöttek felém - megtámadtak és meg kell védenem magam - az ember pánikban van és sok száz ember rohan szembe vele"

"Féltem, ahogy özönlöttek felém, és elpattant bennem valami" - levelet írt az N1TV kirúgott operatőre

https://kuruc.info/r/2/148162/

A Magyar Nemzetnek küldte el, alább olvasható.

Őszintén sajnálom a történteket. Csak mostanra tudtam összeszedni annyira magam, hogy írjak. Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem.
Kamerával forgattam, több száz migráns kitört, áttörték a rendőrkordont, egyikük nekem rontott és én megrémültem. Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam. Nehéz jó döntéseket hozni olyankor, amikor az ember pánikban van és sok száz ember rohan szembe vele. Nekem akkor, abban a pillanatban ez nem sikerült. Nagyon sajnálom a történteket és családanyaként külön sajnálom, hogy a sors pont egy gyereket sodort az utamba, ezt akkor nem is észleltem. Pánikba estem, ahogy látom magam a felvételeken, mintha nem is én lennék.

Tettemet őszintén megbántam, és vállalom érte a felelősséget.

Nem vagyok szívtelen, gyermekeket rugdosó rasszista operatőr. Nem szolgáltam rá sem az ellenem folyó politikai boszorkányüldözésre, sem a mocskolódó, sokszor halálos fenyegetésekre. Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzetben hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.

László Petra

Korábban írtuk:

Bevándorlókat rugdosott az N1TV egyik operatőre - elbocsátották, a PM és a DK fel is jelenti

https://kuruc.info/r/2/148071/

Izraelben is vezető hír az N1TV-operatőr állítólagos migránsgáncsolása

https://kuruc.info/r/6/148124/

11 September 2015 at 06:10
·
ezt mondom én is. mindenki így reagált volna. de egyszerubb otthonról osztani az észt.

Dezső csak úgy kérdezné h mi a FASZ AZ dk ??????????? vagy ki k ők mert nem tudom.

Degenerált koalíció.

Nem lenne egyszerűbb, ha csak azt mondta volna, hogy igen, belerúgtam, mert .. és a többi. Lehet, hogy valamikor gerincesnek érezte magát ez a nő, de az ilyesmivel, mint " politikai boszorkányüldözés ... mocskolódó, sokszor halálos fenyegetések... Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka" elrontotta az egészet. Ha annyira megijedt, miért nem ment el onnan, volt bőven hely.. Mindegy. A cikket a Wox közölte, a videókat pedig a BuzzFeed. Nekik kellene magyarázkodni, New York-ban. Ott vannak a haverjai.

Teljes szívemből együtt érzek Veled!

Nem kell a bocsánatkérés! Csak valamiféle politikai nyomásra jöhetett ez létre. A rúgás őszinte volt és emberi. Megmutatta azt, hogy a migránsoknak hol a helye. Nagyon szép és emberi gesztus most az volna, ha a jobboldali média állást kínálna Petrának. Marketing szempontból is megéri, mert a nézettség garantált! Riporteri állást neki! Ezzel torkon lehetne szarni a baloldalt is!

Franciaországban élő ismerősöm küldte a vidit. lehet volt már, mindenesetre a YT-n nem találom már:

http://www.liveleak.com/view?i=737_1343775329

LiveLeak.com - Black immigrants in France hit white girl for not giving number

Azt se értem miért van, hogy az mszp lmp mlp együtt és pm feministái azt hiszik ezek jók lesznek nekik szavazóknak.

Első percekben én is elitéltem Petrát,de rákellett jöjjek,hogy nincsen teljesen igazam!! Ezért megkövetem őt és elnézést kérek,hogy bedőltem az uszitó sajtó beállításainak!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk