width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Ebből a szögből jól látható, hogy a már dőlő határsértő közvetlen közelében se volt," Megjelent egy újabb videó egy harmadik szemszögből melyen mintha az látszana, hogy mégsem buktatta ki a rohamozó buckalakót László Petra operatőr.

2016. január 30., szombat

"Ebből a szögből jól látható, hogy a már dőlő határsértő közvetlen közelében se volt," Megjelent egy újabb videó egy harmadik szemszögből melyen mintha az látszana, hogy mégsem buktatta ki a rohamozó buckalakót László Petra operatőr.

"Ebből a szögből jól látható, hogy a már dőlő határsértő közvetlen közelében se volt,"

Megjelent egy újabb videó egy harmadik szemszögből melyen mintha az látszana, hogy mégsem buktatta ki a rohamozó buckalakót László Petra operatőr.

https://www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik&feature=player_embedded

Ferenc Mátrai igazsága:

"Ebből a szögből jól látható, hogy a már dőlő határsértő közvetlen közelében se volt, akkora a távolság a betolakodó és Petra lába között. Továbbá akik ragaszkodnak a "menekült kezelés" gondolatához is, azok vagy nagyon naivak, tudatlanok egy ország biztonságának előírt, erre hatalomban levő illetékesek kötelezettségeiről, vagy egyszerűen rossz indulatú tudatosan mellébeszélők. Jól tudjuk, hagy országhatár átlépéshez minimum útlevél kell, de az Unióba vízum is kötelező. Akkor a területén (határain belül) semmilyen hivatkozással, magyarázkodással sem tartózkodhatnak a (zöld)határon át érkezők. Akik között fotók bizonyítják, terroristák vannak. Sajnos kevés közöttük a valós menekült. Ám azok is csak hazájuk elhagyásáig voltak azok. Az uniós és országainak( honi is) vezetői és a biztonságunkért felelős illetékesek ezt nagyon jól tudják, mégis utópisztikus hablattyal etetik állampolgáraikat, "migránsokról", és kártérítésre kellő alapot adó kirohanásokat tesznek közzé a médiában. Holott az Unió állampolgárai többsége, aki átlátja a valós,s súlyosan veszélyes helyzetet elutasítják a határsértő betolakodók határainkon belül istápolását. Álságos elvárás ezen emberek pátyolgatása. Semmi keresni valójuk Európában, hiszen (elsődlegesen) saját kultúrális és vallási igényeiknek megfelelőbb országok is vannak. Csak ott nem kellenek.!! Szaúd-Arábia is inkább kétszáz mecset építését vállalja az unió területén, de oda ne menjen ezek közül egy se. Akik már sorozatosan bemutatkoztak honunkban is. Menekültekhez méltatlan viselkedéseikkel, agresszivitásukkal(termények letiprása, erőszak, betörés ingatlanokba, szükségleteiken túli fosztogatás, otthonok elfoglalása, esetenként a bentlakók eltávolításával, már most. Adományok és szemeteik szétszórtan hátrahagyása honunkban és céljuk területén is.) Semmibe veszik az unióban hatályos rendelkezéseket, intézkedőkkel szemben agresszíven lépnek fel.(Őket nem érheti semmi elmarasztalás az Unióban) Kordonokat törnek át. Jól értékelhetően nem óhajtanak beilleszkedni. Befogadásukat hivatalosan hatvan nap(határainkon kívüli) várakozás alatt dönthetik el az illetékesek. Elutasításuk esetén távozniuk kell más lehetséges befogadó felé. Sajnos illetékeseink, a honi és ezzel együtt Schengeni határaink védelme helyett, hivatali kötelezettségeiket mellőzve továbbra is be-, illetve átengedik a határsértő betolakodókat. Bár építtetnek kerítést, de még e hó 15.-ig nem hoznak létre teljesen hatékony határőrséget. Média szerte menekült ellátási kötelezettségről hülyítik a társadalmat. Vannak akik a biztonságunk hivatalos kötelezettség megszegését önkéntes munkájukkal támogatják. Nem látják, vagy inkább nem akarják felfogni, hogy ez az európai kultúra, vallások és Unió egysége ellenes háború része. Sajnálatosan."

15 September 2015 at 06:21 ·

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk