width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Egyáltalán miért normális, hogy papírok nélküli idegen csordák rohanják le Európát? Illegális határátlépő, azonosító iratok híján illegalitásban átvonuló hadak testi épségéért aggódik a liberális bűnbanda? Ami liberális, az a nem normális! "Embertelen majd az lesz, ha ez a téridegen népség Magyarországot teret nyer, és lányainkat a nyílt utcán megerőszakolják és prostitúcióra kényszerítik. Mert ezeknek a férgeknek még ez is belefér. Leigázni jönnek minket." "Hiszen a liberális sajtó nem más, mint a szabadkőműves herderi jóslat beteljesítője. Ezeknek mindegy, hogy mi van a világban, csak a magyaroknak rossz legyen."

2016. január 30., szombat

Egyáltalán miért normális, hogy papírok nélküli idegen csordák rohanják le Európát? Illegális határátlépő, azonosító iratok híján illegalitásban átvonuló hadak testi épségéért aggódik a liberális bűnbanda? Ami liberális, az a nem normális! "Embertelen majd az lesz, ha ez a téridegen népség Magyarországot teret nyer, és lányainkat a nyílt utcán megerőszakolják és prostitúcióra kényszerítik. Mert ezeknek a férgeknek még ez is belefér. Leigázni jönnek minket." "Hiszen a liberális sajtó nem más, mint a szabadkőműves herderi jóslat beteljesítője. Ezeknek mindegy, hogy mi van a világban, csak a magyaroknak rossz legyen."

"Embertelen majd az lesz, ha ez a téridegen népség Magyarországot teret nyer"

Egyáltalán miért normális, hogy papírok nélküli idegen csordák rohanják le Európát? Illegális határátlépő, azonosító iratok híján illegalitásban átvonuló hadak testi épségéért aggódik a liberális bűnbanda? Ami liberális, az a nem normális!

"Embertelen majd az lesz, ha ez a téridegen népség Magyarországot teret nyer, és lányainkat a nyílt utcán megerőszakolják és prostitúcióra kényszerítik. Mert ezeknek a férgeknek még ez is belefér. Leigázni jönnek minket."

"Hiszen a liberális sajtó nem más, mint a szabadkőműves herderi jóslat beteljesítője. Ezeknek mindegy, hogy mi van a világban, csak a magyaroknak rossz legyen."

http://nemzetiarcvonal.net/2015/09/10/egy-magyar-no-roszkei-peldamutatasa/

Eddig is mocskos viselkedésük 0 higiéniájuk bebizonyította a csorda jelzőt és ez még enyhe kifejezés, én inkább hordának hívnám, vonulásuk hasonló a sakálékhoz!

Eleve jogsértés, hogy vonulnak határon, autópályán... karanténba kellene zárni őket legalább 30-napra. néhányan mehetnének , oda ahol fogadják őket, a többit hajóval vissza az afrikai partokon lerakni. A legborzasztóbb amit lenyomnak a torkunkon, hogy nem járnak vonatok, határokat zárnak le ..stb. Felforgatták a fél világot. Én mint magyar adófizető meg tűrjem az általuk teremtett korlátokat.

Aki a kifejezések stílusosságát keresi, az nem igazán tudja megvédeni magát, jobb, ha elefántcsonttoronyban tetszik maradni, ez az a helyzet, ami nem a stílusról, hanem az élet-halál harcról szól.

A filozófia felső szintje más szókészlettel képes u.ezt kifejezni.

Továbbá Mi sohasem félünk, ezért merünk harcolni, aki fél az elbújik, félrehúzódik, bölcsesség leple alatt megvilágosodva elveszik. Harc nélkül nincs győzelem, győzelem nélkül nincs ratio, ratio nélkül a teoria és filozófia felesleges. Etika pedig mindig a győztesek oldalán van, mint a historia is.

Mit gondoltok, ha egy becsületes ember papírok nélkül utazik bármely országba, azt beengedik????

Ezt a hiénákat vajon miért kell beengedni???? Csak nem a zsidrákok utasítására????

Eddig is mocskos viselkedésük 0 higiéniájuk bebizonyította a csorda jelzőt és ez még enyhe kifejezés, én inkább hordának hívnám, vonulásuk hasonló a sakálékhoz!

Az albánoknál is pont ekkora kosz és rendetlenség van, pedig őket nagyon pártoljátok.

Nem érdekelnek az Albánok. ebből a szempontból. Ott ők döntenek. Itt meg mi tűrjük mások miatt mindazt ami kialakult. Ha meg elérik majd azt a létszám mennyiséget, akkor meg, azt is a mi életümnk fogja bánni, miközben mások tömtik ez miatt is a zsebüket. Mást csinálnak, mást mondanak Addig míg ennek az országnak ilyen hazaáruló banda vezetése lesz, addig senkinek nincs az életet biztonságban. Sem a vagyona, amiért 40 veket dolgozott nem is kis munkával, sem a családja nem lesz biztonságban. .

A mostani albánok. Azért, mert nem akarunk úgy járni mint az albánok meg a bolgárok, akiket évszázadokra megszállt és majdnem teljesen kiirtott a muszlim Oszmán bitodalom.

Majd , ha pufogtatnak Mária és futnod kell akkor is jusson eszedbe az ökörség, a csőlátásod, az elvakított torz véleményed. Majd ha védtelen fegyvertelen magyarokra lövöldöznek. Mert balhézásért jöttek, valamit kell nyújtani azért s sok pénzért amit nekik adtak ezért. Nem gondolod?

Én vajdasági vagyok drága, itt már volt, ha puffogtatás nem is de bombázás igen. 99-ben épp ti engedtétek át a NATO-nak a légteret, hogy itt bombázzanak akkor, amikor a szerbek kordában akarták tartani a szintén muzulmán albánokat. Egy magyar sem nyikkant meg, hogy a határ túloldalán is magyarok élnek .Ha akkor annyira az iszlám oldalukon álltatok, most sincs miért fanyalognotok. Magyaroszág is ott bábáskodott a Törökország és Albánia melletti harmadik európai iszlám állam, a szabad Koszovó megteremtése mellett. Az is iszlám előretörés volt, akkor nem féltettétek a bőrötöket?

Én akkor sem álltam, meg most sem állok. Menjenek haza, de sajnos minden a magyarság feje fölött történik, minden el van hallgatva, nem az emberekkel van a baj. A vezetőkkel. Bár ők sem lesznek kivételek.

Természetesen elllenezzük az usraeli és nato agressziót is, akár háborúk akár csinált forradalmak. Líbiában és máshol csináltak anarchiát, háborút, majd hatalomra jutottak a szélsőséges vallási fanatikusok, akik egyébként nem csak az iszlám állam.Az amcsik ideengedése Taszárra és máshova, innen felszállva Szerbiát bombázni szintén az atlantizmus kiszolgálásához tartozó tett vol 1999-ben, nemzeti érdekeinkkel ellentétben.

Eleve jogsértés, hogy vonulnak határon, autópályán... karanténba kellene zárni őket legalább 30-napra. néhányan mehetnének , oda ahol fogadják őket, a többit hajóval vissza az afrikai partokon lerakni. A legborzasztóbb amit lenyomnak a torkunkon, hogy nem járnak vonatok, határokat zárnak le ..stb. Felforgatták a fél világot. Én mint magyar adófizető meg tűrjem az általuk teremtett korlátokat.

Őket pedig hazug szóval útnak indították ... miért nincs összeurópai tervezet az embercsempészek elfogására? a válaszra van 1-2 elképzelésem

Szervezett bűnözés, usa+izrael titkosszolgák

http://www.echotv.hu/video/107469/20150910_Ne_legyen_aldozat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk