width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Nyald a seggünk vagy szétlőjük a fejed" = amerikai egyesült államok külpolitikája Usa szekértolói, a mindenkori szdsz, azért mert tudják, onnét csakis őket segítenék hatalomba. És választásokon, külső segítség nélkül nem kér belőlük, belpesti neoliberálisokból a magyar nép. Ennyire egyszerű! :P A zusa külpolitizál. Semmit, ismétlem semmit nem tűrnek meg a teljes önfeladáson, totális alávetettségen és gyarmati kiszolgáláson kívül. Mióta nemzeti érdek egy tengerentúli birodalmat szolgálni - egyértelműen a haza kárára!? A kis libsibibsi érdekcsoportjukért, a világzsidóság világhatalmi törekvéseiért?! 444 és hasonszőrűek, a stílusotokban beszélve : ti kinek a f*szát sz*pjátok? Jó pénzért nemzetellenes hazugságokat terjeszteni, idegen érdekekért elárulni a saját országunkat, élősködni meg kiröhögni a magyarokat - de az nevet aki utoljára nevet!

2016. január 30., szombat

"Nyald a seggünk vagy szétlőjük a fejed" = amerikai egyesült államok külpolitikája Usa szekértolói, a mindenkori szdsz, azért mert tudják, onnét csakis őket segítenék hatalomba. És választásokon, külső segítség nélkül nem kér belőlük, belpesti neoliberálisokból a magyar nép. Ennyire egyszerű! :P A zusa külpolitizál. Semmit, ismétlem semmit nem tűrnek meg a teljes önfeladáson, totális alávetettségen és gyarmati kiszolgáláson kívül. Mióta nemzeti érdek egy tengerentúli birodalmat szolgálni - egyértelműen a haza kárára!? A kis libsibibsi érdekcsoportjukért, a világzsidóság világhatalmi törekvéseiért?! 444 és hasonszőrűek, a stílusotokban beszélve : ti kinek a f*szát sz*pjátok? Jó pénzért nemzetellenes hazugságokat terjeszteni, idegen érdekekért elárulni a saját országunkat, élősködni meg kiröhögni a magyarokat - de az nevet aki utoljára nevet!

"Nyald a seggünk vagy szétlőjük a fejed" = amerikai egyesült államok külpolitikája

Usa szekértolói, a mindenkori szdsz, azért mert tudják, onnét csakis őket segítenék hatalomba. És választásokon, külső segítség nélkül nem kér belőlük, belpesti neoliberálisokból a magyar nép. Ennyire egyszerű! :P

A zusa külpolitizál. Semmit, ismétlem semmit nem tűrnek meg a teljes önfeladáson, totális alávetettségen és gyarmati kiszolgáláson kívül. Mióta nemzeti érdek egy tengerentúli birodalmat szolgálni - egyértelműen a haza kárára!? A kis libsibibsi érdekcsoportjukért, a világzsidóság világhatalmi törekvéseiért?! 444 és hasonszőrűek, a stílusotokban beszélve : ti kinek a f*szát sz*pjátok? Jó pénzért nemzetellenes hazugságokat terjeszteni, idegen érdekekért elárulni a saját országunkat, élősködni meg kiröhögni a magyarokat - de az nevet aki utoljára nevet!

Az azeri, iráni, török gáz ami jönne a Déli Áramlaton nem is orosz ráadásul, ennyit andré goodfriend és felsz*póinak ruszofób hazugságairól!! Az usa-ban a palagáz kitermelése földrengéseket, talaj beomlásokat fog okozni és okozott is már, mégpedig teljesen váratlan helyeken. Google "sinkhole" hogy mi ez, városokban tűntek el épületek, meg aki benne volt!!! Nem véletlen tilos Európában így kitermelni a gázt. Aztán meg, ha az usa hozza energiahordozóit, akkor ők is kérik meg az árát. Plusz a szállítás ára, ugyebár. Mindamellett megtiltanák, hogy az oroszoktól IS vegyünk, hogy ezt elérjék elzáratnák az ukrán bábállam zsidaival a gázvezetékünket. Hát ezért tilos nekünk Déli Áramlatot építenünk! Németek a Balti tenger alatt vezették be maguknak a "csövet", nemhogy Ukrajnát de még lengyeleket és a 3 nem orosz többségű balti államocskát is elkerülve. :) Szóval merkel kancellár se nagyon oroszozzon, nincs rá alapja. :)

Energiabiztonság legalapvetőbb nemzeti érdek. Amit a zsidó ballib bűnbanda örömmel elárul pillanatnyi haszonért!!! Paksi bővítés is ezért baj, az energetikai függetlenség is zavarja őket, így különösen hogy az oroszok csinálják. A paksi beruházás ellen is ugyanez a szemét társaság tüntetett, igen a sötétzöld liberrált lmp is, azok se különben csak azért állnak külön hogy a felszínes szemlélőknek, fősodratú média vezéreltebb és így meggondolatlanabb szavazóknak "hiteles" legyen egy tartalék hazaáruló csapat.

"Annyira szánalmas a ballibek USA seggnyalása. Bizonyítékok nélkül emberek meghurcolása, diktatúrázása, miközben azoknak a szarfaszó MSZP-sek vissza hozatalán ügyködnek, akik ellenzékieket verettek rendőrökkel, és jogerősen börtönben rohad a fél vezérkar lopásért."

"kemény gazdasági szankciók és a nemzetközi elszigetelés"

"Hát igen, emlékezhetünk, hogy Jörg Haider miatt mit művelt Ausztriával a felvilágosult és demokratikus nyugat. Már akkor megmutatták, hogy mennyire tisztelik a választói akaratot."

"Nem ártana, ha az amerikai külpolitika tudomásul venné, hogy a nyomorék ballib csürhe itt sosem fog demokratikus választások útján labdába rúgni. Tornából felmentett, büfészakos romkocsmatöltelékekkel a B opció, a puccs is felejtős."

"Az amerikai F-16-osok helyet sikerült svéd Gripeneket venni. Ráadásul most meg zseniális éleslátással olasz helikoptereket akarnak venni"

Azért álljunk meg egy pillanatra, a szerző nehogy már számon kérje, hogy nem szopjuk le az USA-t, vagy hogy ezt negatív színben tüntesse fel. Ha nem tűnt volna fel, az EU tagjai vagyunk, elsősorban a "saját" termelésünkből kell kielégíteni a felmerülő igényeket. A Gripen svéd, aki EU tag, Olaszország szintén EU tag, ebben a viszonylatban ők "hazai" termelők, a közös költségvetésből pedig mi is visszakapunk. Nem lehet csak úgy átverni az EU-t és külföldi árukat behozni. Vagy legalábbis egyeztetni kellene az ilyesmit EU szinten. A kormány elvi alapon korrektül cselekedett. A bejegyzés többi részével egyetértek.

Magyarország, a vonakodó gyarmat

http://jobbegyenes.blog.hu/2014/11/17/magyarorszag_a_vonakodo_gyarmat/full_commentlist

Címkék: kormány Amerika Orbán-kormány USA Magyarország kesztyű nélkül Jurenkó Ferenc Ferkusz Goodfriend

"Ugyan hetek óta foglalkoztatja a hazai közéletet az amerikai kitiltási botrány, de ennek ellenére alig tudunk több információt arról, miért is jutottunk el ideáig. Washington ugyanis nem adott és várhatóan nem is fog érdemi információkat adni arról, hogy mely okból kifolyólag osztott ki piros lapot hat magyar kormánytisztviselőnek.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a valóban létező korrupció, a civilek kicsinyes cseszegetése és a demokratikus normák áthágása csupán ürügy, és Washingtonnak valójában a keleti nyitás, illetve az oroszokkal való elmélyülő barátkozás nem tetszik.

Azt is tényként kezelhetjük, hogy az Angela Merkelt is vidáman lehallgató Egyesült Államok bizonyára nagyon sok olyan dogot tudhat még, ami ha esetleg kiszivárogna, az nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatná a jelenlegi kormányzatot. Persze azt nem az amerikaiakon kell számon kérni, hogy olyan elitünk van, amely egy jelenleg minden konkrétumot nélkülöző korrupciós váddal simán sarokba szorítható.

Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején, még a 90-es évek végén nagyon jól kezdett Washingtonban. Nagy népszerűségnek örvendett, de aztán "ügyes taktikával" lépésről lépésre sikerült perifériára sodornia magát. De hogy csak pár eklatáns példát említsünk: nem volt egyértelmű a kommunikációjuk a szeptember 11-ei merényletek kapcsán, aztán az amerikai F-16-osok helyet sikerült svéd Gripeneket venni. Ezeknél a húzásoknál pedig mindig be is írtak a jenkik egy-egy szép kövér fekete pontot Orbán washingtoni ellenőrzőjébe. Ráadásul most meg zseniális éleslátással olasz helikoptereket akarnak venni, nyilván nem 15-20 helikopter értékesítésétől fog szárnyra kapni az amerikai hadiipar, de azért gesztusnak legalább jó lenne. Itt persze rögtön bejön az amerikaiak által hangoztatott korrupciós szál, ami - valljuk be őszintén - korábban minden jelentősebb honvédelmi beszerzést körbelengett.

Magyarország nem épp a legszerencsésebb földrajzi fekvéséből kifolyólag a Kelet és a Nyugat közötti senki földjén fekszik. Ahhoz pedig, hogy épp melyik oldalhoz csapódunk, nagyjából annyi közünk van, mint Varga Mihálynak az euró-árfolyamhoz. A jelenlegi első számú világhatalom, az Egyesült Államok pedig a jelek szerint egyszerűn megunta, hogy Magyarország szembe megy nagyhatalmi érdekeivel. A Déli Áramlat és Paks II. tervezett megépítésével betelt náluk a már amúgy sem túl makulátlan ellenőrző, és eldöntötték, kicsit megrendszabályozzák a vonakodó csatlóst.

De hogy mennyire nem a magyar demokráciával van gond, jól mutatja a jelenlegi amerikai ügyvivő, Goodfriend 444.hu-nak adott interjúja is: "Gond akkor van, ha Magyarország minden energiaigényét egy forrásból elégíti ki. Ha Magyarország teljesen az oroszokra van utalva, akkor nincs energiabiztonság (…) a Déli Áramlatról folyó beszélgetések arról szólnak, hogy az orosz energia egy újabb csatornája helyett nem érdemesebb, biztosságosabb-e egy másik forrást keresni." Például biztosan kiválóan lehetne helyettesíteni az amerikai cégek által kitermelt palagázzal. Azt azonban feltétlenül meg kell említeni, hogy Orbán Azerbajdzsánnal kötött stratégiai megállapodása részben az orosz energiafüggőséget is csökkenthetné. Tudniillik, a gigantikus méretű gázkincsen ülő Azerbajdzsán Törökországon át épít Transzadriai Gázvezetéket (TAP) néven egy Dél-Olaszországba vezető gázvezetéket, ez persze Moszkvának egyáltalán nem tetszik.

A washingtoni demokrácia-felfogás szerint addig hagyható szabadon rakoncátlankodni egy vazallus, amíg az a még megfelelőnek ítélt úton jár. Ha erről letérne, akkor a hűbérúr erővel tereli vissza az általa helyesnek ítélt irányba. Tehát az amerikai nyomásgyakorlás politikai üzenete teljesen egyértelmű: Csatlós vagy és az is maradsz, akkor is, ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg másfelé is kacsingatnál. Ezt pedig az amerikai ügyvivő nem is túl burkolt formában meg is üzente a már fentebb is említett interjúban: „Azt reméljük, hogy példaként, vezetőként tekintenek ránk a világon. Olyan országként, ami tartja magát azokhoz az értékekhez és elvekhez, amit másoktól elvár." Itt érdemes lett volna megkérdezni azonban, hogy melyek lennének ezek az értékek. A szövetséges államok vezetőinek törvénytelen lehallgatása? Vagy netán a guantanamoi börtön? Persze, tudjuk jól, hogy a vazallus nem kérdezhet.

Ez az üzenet viszont nagyon világos kell legyen minden hazai hatalmi erő számára. Ha horribile dictu 2018-ban egy teljesen demokratikusan megrendezett választáson a Jobbik lenne a befutó, akkor Washington a vonakodó gyarmatát azonnal megrendszabályozná. Itt persze nem rögtön arra kell gondolni, hogy B-52-es bombázók rombolnák porig Budapestet, de a kemény gazdasági szankciók és a nemzetközi elszigetelés bőven benne van a pakliban. Persze a demokratikus értékek védelmére hivatkozva korlátozni az emberek szabad akaratnyilvánítást és ezáltal a demokráciát meglehetősen ellentmondásos, de a világhatalmak érdekszférájának a határán fekvő gyarmatként ehhez hozzá kell szoknunk. "

17 November 2014 at 19:32 ·

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk