width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk, volt operatőrünk fejére vérdíjat tűztek ki, minket pedig szerkesztőségünk felrobbantásával és családjaink kiirtásával is megfenyegettek" László Petra gáncsolását volt szerencsém negyvenszer végignéznem, mert a Tel Avivból utasított média átment információs hisztériába. A 3 másodperces gáncsolás, illetve egy 5 másodperces rúgási kísérlet ki van vágva a teljes felvételből. Így aztán nem látható, hogy a rúgás előtt az operatőrnek kétszer is nekimennek a vadállati szinten üvöltő, tolakodó és lökdösődő “menekültek”. OK, László Petra nem viselkedett profi módjára, tudnia kellett volna, hogy a környéken több tucat kamera működik, mindent felvesznek a szenzációra éhes operatőrök. De az abszolút érthető, hogy ezzel a inváziós haddal tökéletesen teli volt a hócipője. Az pedig már átlépi a komikum határát, hogy 7 év elzárás lehetőségét is emleget

2016. január 30., szombat

"Több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk, volt operatőrünk fejére vérdíjat tűztek ki, minket pedig szerkesztőségünk felrobbantásával és családjaink kiirtásával is megfenyegettek" László Petra gáncsolását volt szerencsém negyvenszer végignéznem, mert a Tel Avivból utasított média átment információs hisztériába. A 3 másodperces gáncsolás, illetve egy 5 másodperces rúgási kísérlet ki van vágva a teljes felvételből. Így aztán nem látható, hogy a rúgás előtt az operatőrnek kétszer is nekimennek a vadállati szinten üvöltő, tolakodó és lökdösődő “menekültek”. OK, László Petra nem viselkedett profi módjára, tudnia kellett volna, hogy a környéken több tucat kamera működik, mindent felvesznek a szenzációra éhes operatőrök. De az abszolút érthető, hogy ezzel a inváziós haddal tökéletesen teli volt a hócipője. Az pedig már átlépi a komikum határát, hogy 7 év elzárás lehetőségét is emleget

"Több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk, volt operatőrünk fejére vérdíjat tűztek ki, minket pedig szerkesztőségünk felrobbantásával és családjaink kiirtásával is megfenyegettek"

Libernyák banda ennyire békés ám, szervezett bűnözéssel összenőtt a ballib, beleértve a pártokat, médiát, és álcivil szervezeteket is. Nem csak pár szélsőbalos anarchista drogos hülyegyerek szórakozik!

László Petra hisztéria

László Petra gáncsolását volt szerencsém negyvenszer végignéznem, mert a Tel Avivból utasított média átment információs hisztériába. A 3 másodperces gáncsolás, illetve egy 5 másodperces rúgási kísérlet ki van vágva a teljes felvételből. Így aztán nem látható, hogy a rúgás előtt az operatőrnek kétszer is nekimennek a vadállati szinten üvöltő, tolakodó és lökdösődő "menekültek". OK, László Petra nem viselkedett profi módjára, tudnia kellett volna, hogy a környéken több tucat kamera működik, mindent felvesznek a szenzációra éhes operatőrök. De az abszolút érthető, hogy ezzel a inváziós haddal tökéletesen teli volt a hócipője. Az pedig már átlépi a komikum határát, hogy 7 év elzárás lehetőségét is emlegetik. Érdekes módon, ha cigány gyilkol, akkor a 7 év túlságosan súlyos, ha utasítás ellenére kitörő szír csürhét buktatnak, az minimum 7 év, sugallják a független bíróságnak.

Hackertámadás érte a N1TV oldalát

belföld. 2015. szeptember 11. 17:04

Egykori kolléganőnk tettét szerkesztőségünk is elítéli, munkaviszonyát pedig a videó nyilvánosságra kerülését követően azonnali hatállyal megszüntettük. Mindezek ellenére az eset óta több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk.

„Csütörtök éjszaka hackertámadás érte a Nemzeti 1 Televízió oldalát és szervereit, mely törökországi IP címről történt és melyet a tunéziai iszlamista hackercsoport a Fallaga Team vállalt magára. A hackerek törölték az oldal teljes tartalmát, archívumát és az N1TV levelezését is.

Mint ahogyan azt már korábban egyértelműsítettük: egykori kolléganőnk tettét szerkesztőségünk is elítéli, munkaviszonyát pedig a videó nyilvánosságra kerülését követően azonnali hatállyal megszüntettük. Mindezek ellenére az eset óta több tucat életveszélyes fenyegetést kaptunk, volt operatőrünk fejére vérdíjat tűztek ki, minket pedig szerkesztőségünk felrobbantásával és családjaink kiirtásával is megfenyegettek.

A fenyegetések és a támadás miatt szerkesztőségünk feljelentést tesz.

Kisberk Szabolcs, az N1TV főszerkesztője"

12 September 2015 at 02:51 ·

Háttérhatalom + nemzetközi szervezett bűnözés

N1Tv talán a kolleganotok mellé kellett volna állni nem pedig ellene.Ti se jartatok jol,hiaba nyaltatok.

A ballibek meg eddig is gyűlölték az összes nem ballib médiát, mindegy hogy Fidesz vagy Jobbik.

Na menjenek a jó...............! Szóval oda ! Ezek, ezért vérdíjat ? Tűzzenek ki azokra, akik otthon gyerekeket feszítenek keresztre és élve temetnek el, vagy arra aki gondolkodás nélkül lövi tarkón azt a nőt, akinek kilátszik a bokája ! Parazita, gané bagázs ! Nem gondoltam soha, hogy egyszer én is fejben kezdem ismételgetni az AMD kezelését !

Azt nem tudom hogy miért védik ezt a bagázs férgeket !!!!!

Szavazókat akarnak toborozni közülük maguknak a bal+lib+zöld bukott hazaárulók sőt Európa-árulók.

remélem Petrát legalább 100 ember védí!!!!

Szóval a "nemzeti" oldal ugyanazt az egzisztencia-ellehetetlenítést alkalmazza, mint a ballib.
A magam részéről mindaddig bojkottálom az n1tv-ét, kisberk szabolcsot és a jobbikot, amíg László Petra sorsa nem rendeződik megnyugtatóan.
Bojkottomat csak azzal szemben oldom fel, akinek köszönhetően rendeződik a sorsa.

mindjárt elsírom magam

http://11988218_1484202948546838_3196618725790614838_n.jpg?efg=eyJpIjoiYiJ9&oh=0950ad56716e9df6916e7ff3e96bfbf1&oe=57481154

Nem beszarni, harcolni az utolsó csepp vérig....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk