width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Számos kérdés merül fel az események kapcsán. Mit tudunk az Iszlám Állam elnevezésű dzsihadista terrorszervezetről?" Az ILLEGÁLIS és emiatt ellenőrizhetetlen bevándorlás és a terrorizmus kapcsolatát tapasztalt szakértők nem tagadják, míg a saját téveszméik fogságában és érdekhazugságokban egybesült ballibek igen. A napot is letagadják az égről, ha a hatalomhoz az kell nekik. Nincs joguk a mi életünkkel játszani! Az igazi gyűlöletbűncselekményeket a balliberálisok követik el, mert gyűlölik a keresztény fehér civilizációt, hagyományokat, kultúrát és meg akarják semmisíteni azt, ehhez kell nekik a minket gyűlölő muszlim idegenek beözönlése!

2016. január 30., szombat

"Számos kérdés merül fel az események kapcsán. Mit tudunk az Iszlám Állam elnevezésű dzsihadista terrorszervezetről?" Az ILLEGÁLIS és emiatt ellenőrizhetetlen bevándorlás és a terrorizmus kapcsolatát tapasztalt szakértők nem tagadják, míg a saját téveszméik fogságában és érdekhazugságokban egybesült ballibek igen. A napot is letagadják az égről, ha a hatalomhoz az kell nekik. Nincs joguk a mi életünkkel játszani! Az igazi gyűlöletbűncselekményeket a balliberálisok követik el, mert gyűlölik a keresztény fehér civilizációt, hagyományokat, kultúrát és meg akarják semmisíteni azt, ehhez kell nekik a minket gyűlölő muszlim idegenek beözönlése!

"Számos kérdés merül fel az események kapcsán. Mit tudunk az Iszlám Állam elnevezésű dzsihadista terrorszervezetről?"

Az ILLEGÁLIS és emiatt ellenőrizhetetlen bevándorlás és a terrorizmus kapcsolatát tapasztalt szakértők nem tagadják, míg a saját téveszméik fogságában és érdekhazugságokban egybesült ballibek igen. A napot is letagadják az égről, ha a hatalomhoz az kell nekik. Nincs joguk a mi életünkkel játszani! Az igazi gyűlöletbűncselekményeket a balliberálisok követik el, mert gyűlölik a keresztény fehér civilizációt, hagyományokat, kultúrát és meg akarják semmisíteni azt, ehhez kell nekik a minket gyűlölő muszlim idegenek beözönlése!

http://www.echotv.hu/video/108897/20151120_Melymagyar 

"Vendég: Horváth József, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálatok volt főigazgató-helyettese. A párizsi terrortámadás-sorozat, ami megrázta a francia fővárost indokolttá teszi, hogy szó essen a terrorról, a nemzetközi terrorizmusról és arról, hogy mi állhat ennek a hátterében. Számos kérdés merül fel az események kapcsán. Mit tudunk az Iszlám Állam elnevezésű dzsihadista terrorszervezetről? Milyen komoly lépéseket kell tennie Európának? "

Akkor nincs más megoldás mint megszuntetni Schengent es vissza allitani a 2000elotti viszonyokat lehet hogy ezzel elpusztul az Eu mint rendszer de Európa megmenekül földrajzi és társadalmi és kulturális értelemben...

Visegrádi együttműködés, keleti nyitás akkor is lesz, nem szigetelődünk el. Balliberális diktatúra van nyugaton sajnos, megfélemlítik a jobboldalt és/vagy nem nemzetiek azok se. A Duna hídon okostelókkal világító tüntető libsi sorosisták is viccesek voltak tavaly ilyenkor, azokat is mind Távol-Keleten gyártják. :)

Az Eu ból kell kilépni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk