width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Saul fia "Sokan legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, ha megtehetnék –inkább tegnap, mint ma" "Magyarországon félelmetes számban vannak az antiszemiták" "Minden kamasznak látnia kell ezt a filmet" "sokakból hiányzik az empátia" "Magyarország nem normális ország" Mit nem nyilatkozott sjl a Jüdische Allgemeine nevű németországi zsidó lapnak a Saul fia filmje mellett?

2016. január 30., szombat

Saul fia "Sokan legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, ha megtehetnék –inkább tegnap, mint ma" "Magyarországon félelmetes számban vannak az antiszemiták" "Minden kamasznak látnia kell ezt a filmet" "sokakból hiányzik az empátia" "Magyarország nem normális ország" Mit nem nyilatkozott sjl a Jüdische Allgemeine nevű németországi zsidó lapnak a Saul fia filmje mellett?

Mit nem nyilatkozott sjl a Jüdische Allgemeine nevű németországi zsidó lapnak a Saul fia filmje mellett?

Nézzük mik voltak ezek, más média is tele van velük nemcsak az a németországi libsi lap. Általában véve ezek a dolgok igenis el szoktak hangzani rendszeresen más libsiktől, tehát elhitték mivel életszerű. Egy liberálistól sajnos alapból bármikor várható a magyarok kollektív bűnös népnek bélyegzése.

"Minden kamasznak látnia kell ezt a filmet"

Kell a lóvé, tehát legyen kötelező különben kutya se nézi meg ezt a HAZUG bűntudatipari végterméket.

"sokakból hiányzik az empátia"

Belőletek rohadék bal és jobb de ugyanúgy érdekliberálzsidó magyargyűlölőkből meg aztán teljesen, nemtelen jeltelen sorstalanok.

"Magyarország nem normális ország"

Hogy neked a "nemzeti" filmalap százmilliókat adott a történelemhamisító holokausztiparos filmedre, amivel a magyarságba rúgsz. A fidemszplmpmlpdkpm tényleg nem normális, a zsidókérdésben minden média és iskola agymosás ellenére tisztán látó magyar emberek többsége viszont igen.

"Magyarországon félelmetes számban vannak az antiszemiták"

Ok nélkül senki se fárasztja magát ilyesmivel, ez csak a reakció a magyarok ellen elkövetett bűnökre, akár az ellopott rendszerváltás, ország kiárusítása, jövőnk elrablása, adósrabszolgaságunk, a liberális bíróságaink által büntetlenül maradt szervezett lopás és csalás sorozatok... És ezek közt mindenhol zsidókat látni, akik állandóan nácizzák, fasisztázzák a magyart. Hogyisne vennénk észre ami az orrunk előtt történik! Vagy aki nem kiválasztott annak tudni is tilos a zsidómaffiáról?! :P

"Sokan legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, ha megtehetnék –inkább tegnap, mint ma"

Magyarország területén nem voltak ilyenek, amúgy. Tehát lehetetlen volna. Csak a későbbi komcsi rendszer csinált munkatáborokat a rendszere ellenségeinek. Még Tatabánya Síkvölgyben is épült egy ilyen, ez egy erdős-dombos részen volt ott. Ilyen rabmunkával, politikai foglyokkal épültek fel különféle gyárak és lakóházak a közelben.

A tiszteltetni kívánt "holo kauszt" műszavuk mindenképp hazug, az teljes elégetést vagy eltörlést jelent. Azt nem lehetett volna túlélni senkinek. A sváb kitelepítés és az előtte történt túlkapások sem voltak népirtás nélkül, akár jugóban akár a cseheknél. Magyarországon nem, itt nem a lakosság hanem a kommunistává lett zsidó munkaszolgálatosok álltak bosszút a svábságon azért, hogy se a német táborokba se fegyverrel a kézben a keleti frontra nem juthattak el. Nem vicces, nincs szmájli.

Abba is bele lehet gondolni, mi van ha mindenki otthon marad és kész. :) Mondjuk, ha nem létezett volna a zsidók európaiakkal való (mai napig tartó) szembenállása, és nem váltak volna teljesen megbízhatatlanná, amiért egyáltalán listázták és helyileg "koncentrálták" őket akkoriban. A szövetségesek bombázásai, az hogy nem volt megfelelő mennyiségű - minőségű étel, a kórház és orvoshiány, lakás híján a hideg télen, vízvezetékek és más infrastruktúra megrongálódása miatti higiéniai hiányosságok vérhas és tífusz járványok. A zsidó férfiakat besorozták volna ugyanúgy mint a nem zsidókat aztán irány a front, rendes fegyveres szolgálatban persze.

Tehát akkor is odalett volna egy csomó zsidó. Ez francia, belga, holland és más országokra is igaz. a betiltani óhajtott Kurucinfós holokauszt vitát is érdemes megnézni. https://kuruc.info/r/2/65341

Az minősíthetetlen hogy ezzel a vacak filmmel + a hozzá adott nyilatkozatokkal újfent meg akarják alázni az országot, mert ez a háttérhatalom szándéka bármi is történt régen, pláne hogy ki is találnak rémtörténeteket a témához, és azokban is kötelező hinni?!

Schwindler listája, a régebben soros kötelező holomatiné film legalább valóságALAPPAL rendelkezett. A hadiiparban dolgoztak munkaszolgálatosok valóban. Az I.G. Farben is ilyen cég volt. Persze ebbe a filmbe is kellett egy szadista hannibál lágerfőnök, meg a deine papiere jude féle jelenetek. Hollywoodi filmekbe mindig kellenek gonoszok akiket le lehet győzni, csak hát mi európaiak ugye tudjuk, filmet látunk és nem a valaha volt valóságot!

Az állítólag NJL által nem mondott továbbiak :

„Az Hollywood. Ezek a filmek felépítenek egy érzelmi feszültséget, hagyják, hadd sírjon a néző, ezzel a megkönnyebbülést segítik. Az emberek utána jobban érzik magukat. Emlékeztetőül: hatmillió zsidót öltek meg. Nincs semmilyen okunk, ami miatt jobban kellene éreznünk magunkat."

Erről van szó, e témában nincs miről filmet csinálni. Tiszteletlenség pénzt keresni vele ugye? Nem illik ezzel a témával csinálni filmes karriert! A történészek dolga, hadd kutassanak szabadon. Beleértve a holokauszt revizionizmust, ami nem tagadás hanem a korabeli valós események megismerésé, történelmi bizonyítékok alapján, és nem a győztesek magyart, németet bűnös népnek bélyegző aljas érdekhazugságait vakon elhinni. Meg mai napig ilyen magyarokra szórt kollektív bűnösség dumákat hallgatni.

„A díjak nagyon meglepőek. De untatnak is. Időpocsékolásnak érzem őket. Az olyan rendezvények, amilyen mondjuk a Cannes-i vagy a Los Angeles-i, felszínesek, értelmetlenek, buták. Forgattam egy filmet a holokauszt borzalmairól, ezen semmi ünnepelni való nincs. Az embereknek a filmről és annak történetéről kellene beszélniük – nem pedig Angelina Jolie ruhájának hosszáról."

Tessék akkor mondjuk legközelebb Rákóczi fejedelmes vagy Hunyadi Jánosos témában rendezni, esetleg egyéb bármilyen nem liberális bűntudatsulykoló nácifasisztázó holokausztipari akármit hanem MAGYAR történelmi témájú filmet készíteni, azért úgyse adnak oszkárt a halivúdi zsidók majd. Jól kinéző színésznő se való holofilmbe? Azok a libsik ott amcsiban még holokaszutpornókat!!! is készítettek. Biztos marhára tisztelik az emberi méltóságot.

"Az elsőfilmes Nemes Jeles, aki korábban A bukás című filmet nevezte „harmadik birodalmi propagandának" és „Führer-glorifikációnak", most többek között a Schindler listáját és Az élet szép című filmet nevezte butaságnak."

A saul fia is ebbe a sorba illik. Amúgy butaság azt hinni hogy Hitler nem bánta az elvesztett háborút, a vereség nem dicsőség és nem is holmi bugyuta jenki heppiendes film a Bukás. De a Saul fia... Olcsó hatásvadászat, érzelemmanipuláló agitáció és propaganda, egyoldalú nagyon. A Tom és Jerryben több realitás van. Jó, hogy a Wolfensteinben és a többi nácis horrorban nem törvényileg kötelező hinni, még. xD

A szintén állami százmilliókból leforgatott sorstalanságból leginkább azt a jelenetet jegyeztem meg, ahol egy kövér táborlakó kidől az éhségtől. Meg mikor jönnek a P38-asok alacsonytámadni. Talán sovány színészeket kellett volna keresni e szerepre, de még erre se ügyeltek. Tehetségtelenek által összehányt fércművek ezek mind, csak a téma miatt kapnak plecsniket.

"Ez az ember egy rakás szar. Életemben nem olvastam ilyen nagyképű, arrogáns, pökhendi véleményt."

"Valahogy a siker elvette Jeles eszét, akár korábban Kertész Imréét. És Jeles nem tanult Kertész Imre keserű példájából, csak jár a szája, jár... Úristen, az önfegyelem tényleg kevés. Valódi kiegyensúlyozottság, valódi szerénység nélkül csak rombolunk magunk körül."

"Én nem nyitnám újra koncentrációs táborokat, de ezért a mondatért kipofoználak Magyarországról."

Természetesen ez a 3 már mind mandiner komment, nem njl-től valók. :3

Na de ez állítólag nem igaz, n.j.l. nem mondott ilyent soha stb. Hát persze hogy nem igazak - a kijelentéseinek tartalmai!

Áll a bál: állítólag nem igazak Nemes Jeles László magyarságot gyalázó kijelentései

2016. január 29. 15:48 Ifj. Tompó László - Hunhir.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=90772

Hangsúlyozandó, állítólag. Mert milyen érdekes: van egy nevesítetten zsidó médium (ez most a Jüdische Allgemeine), amely állítólag hazudik. Nemes Jeles László most perel emiatt, írja a Nol hu. Valahogy azonban mintha kilógna ama bizonyos...

„Jogi lépéseket kezdeményeznek a Saul fia című film producerei a német Jüdische Allgemeine ellen, mert olyan mondatok jelentek meg a Nemes Jeles Lászlóval készített interjúban, amelyek nem hangzottak el a rendező szájából. A Saul fia rendezője és producerei döbbenten értesültek a Jüdische Allgemeine „Magyarország nem normális ország" című cikkének tartalmáról.„Rágalom minden nekem tulajdonított szó – állítja Nemes Jeles László rendező. Az idézett mondatok nem hangzottak el az interjúban, ezért a film producerei azonnal megindítják a német lap ellen a szükséges jogi lépéseket – írja közleményében Kubik Elvira, a Saul fia sajtófőnöke. Az interjúban egyebek mellett az olvasható, hogy Nemes Jeles szerint Magyarországon félelmetes számban vannak az antiszemiták, és sokan a legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, az ország politikusai és polgárai sem normálisak."

Nos, nem tudom, kinek hány évre terjed a történelmi emlékezete, de ezeket olvasva eszembe ötlött egy régi történet. 1993-ban Landeszmann György főrabbi úgy nyilatkozott, hogy a magyar kultúrát csak a bő gatya meg a fütyülős barack képviseli. Lett belőle persze azonnal haddelhadd. Még Zoltai Gusztáv is megszólalt, még ha csak egy halk mondat erejéig is, miszerint ettől ő is elhatárolódik azért. Azonban a – legalábbis hivatalos – zsidó elhatárolódások után olybá tűnt volna, mintha valójában csak a nyilatkozat stílusával, netán időzítésével lett volna gondjuk. „Jó, igen, de ezt nem kellett volna nyíltan kimondani!"

Bár nem lenne igazam, teszem hozzá, de, ismerve a magyar-zsidó viszonyt, az ember hajlamos inkább a rosszat feltételezni, mint a jót. Különösen, ha Nemes Jeles László világképét nézzük, amiből azért aperitifnél többet adott az általa rendezett Saul fia. Érdekes. Eddig olyan imázst akartak elhitetni a zsidó sajtóorgánumok önmagukról, hogy azok mindig a színtiszta igazat írják, szemben az antiszemitizmust terjesztő náci, nyilas, fasiszta, egyszóval szélsőjobboldali sajtorgánumokkal.

Most akkor hát ki tesz az antiszemitizmus tüzére? A Jüdische Allgemeine? S ha igen, vajon miért?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk