width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Hír az, amit valaki el akar titkolni, ezért betiltja vagy lejáratja. "ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés az lesz, hogy megtiltják, hogy gondolkodj" "Ha nem mondhatod ki, amit szeretnél, semmit sem tehetsz; ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés az lesz, hogy megtiltják, hogy gondolkodj"

2016. január 30., szombat

Hír az, amit valaki el akar titkolni, ezért betiltja vagy lejáratja. "ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés az lesz, hogy megtiltják, hogy gondolkodj" "Ha nem mondhatod ki, amit szeretnél, semmit sem tehetsz; ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés az lesz, hogy megtiltják, hogy gondolkodj"

"ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés az lesz, hogy megtiltják, hogy gondolkodj"

"Ha nem mondhatod ki, amit szeretnél, semmit sem tehetsz; ha megtiltják, hogy beszélj, a következő lépés az lesz, hogy megtiltják, hogy gondolkodj"

http://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/michael_walsh_a_politikai_korrektseg_az_elme_fasizmusa

Vagy akkor lejáratnak, erre a legalja, nyomoréklelkű embereket kifejezetten gyújti a nemzetközi zsidó média! Tudjuk soros, de a többi se különb, itt van a gawker is Magyarországon, ami egy drogos buzi zsidó (nagy)vállalkozása. Amire ezek vetemednek, arra a szintre a 90-es években még a szoci lapok se süllyedtek volna. Megdöbbentő, amilyen elmebeteg pszichopata barmokat manapság látni a liberális médiában - mindegyik az, ami úgymond "független" azaz értéksemleges, nemzetközi tőke tulajdonolja és multik reklámoznak benne = neoliberális érdekkörbe tartoznak. Nemzeti médiában ritkán hirdet nemzetközi nagytőkés cég, hogy ezzel se segítsen fennmaradni nekik. A telenor is politizál - ballibre húz. Régen a vodafone mszp tagoknak adott külön "flotta" kedvezményt. A t mobile lejáratásunkat finanszírozta a médiában, a telkóadó miatt. Az it cafe nevű informatikainak tűnő ám a népszava szintjén MINDIG a multik védelmében neoliberráltan politizáló szennyoldal se magyar, dajkópali meg egy sz*r libernyák bérenc. Belpesti libsi banda a fórum törzsközönsége is. Tilos a politika sok ilyen oldalon, elég álságosan csak a nemzeti oldal ellen vannak e fórumszabályok, a nemzet érdekei elleni fröcsögés a szerzők és a fórumozók részéről is megengedett. Ájtíkafé szaksz. Fizessék az együtt-pm rajongó vadkapitalizmus hívő ott tomboló agyhalottak az adókat a multik helyett, és a többi országszegényítő baromságaik ("az állam rossz tulajdonos" ősi szadeszes hazugság, hihetetlen hogy még mindig itt tartanak ezek a retardáltak) árát is állják személyesen, azt mondom! :P

Hír az, amit valaki el akar titkolni, ezért betiltja vagy lejáratja, a 444 féle oldalak, meg a fizetett libtard blogok, ahol érzelmi-lelki fogyatékos zsidósak tolják a kontentot, a nácizás és a hülyézés amúgy unalmas, sablon módszerét alkalmazzák. Az úgymond szórakoztató "újsubba" szájt is mit csinál : jobboldalt, Jobbikot, és az oroszokat ekézi belpesti burkolt propaganda ál - humorral. A zsidókon, ballibeken, álcivil bértüntető vöröspatkányokon volna mit, de azokat nem szemeli ki célpontnak a koszvadt biboldó banda. Ő ellenükben akarja lejáratni a jobbot, ám ballibpárti propagandát ritkán fejtenek ki nyíltan, hogy hitelesnek tűnjenek, ez a trükk. De hogy mit szidnak és mit nem, onnan azért be lehet határolni, hogy mi a pártállásuk, amit az állásuk is megszab hiszen a tulajok is maguKfajta libsik ilyen helyeken.

Ami vagy aki ezeket a megélhetési balliberált hazugokat nem zavarja, az nem is fontos. Az is érdekes, honnan jönnek a csatornaszennyű, mocskos szájú hücpelibsik. Másra nem jó, társadalmilag haszontalan szakokról, aztán beállnak a neolib hálózat szolgálatába. Na, a médiaszocionógus és a többi se jobb következményű tevékenység persze, mint a liberómédiás tartalomgyárosok szellemi környezetszennyezése. A nyugati média és az oktatás is csak véleményformáló szerepet tölt be, onnan tájékozódni butaság, ugyanis hazugság az egész ami a kizsákmányoló politika elfogadtatását szolgálja.

"„A politikai korrektség az elme fasizmusa" – szögezte le Michael Walsh, aki úgy látja: a politikailag korrekt hozzáállás ugyanúgy „nagy illúziókhoz" vezet, ahogy a kommunista blokk is illúzióban élt, nem ismerve saját társadalmai valóságát, amire csak a rendszerváltás után derült fény. „Az újságírónak a valóságról kell írnia, akkor is, ha nem szereti azt" - jegyezte meg. A kérdésre, hogy az Egyesült Államokban is elterjedt-e a politikai korrektség, hiszen az inkább Európa jellemzőjének tűnik, azt válaszolta, hogy hazájában nagy népszerűségnek örvendett a marxista frankfurti iskola, amely elterjesztette a pc-felfogást. A politikai korrektség eredetileg viccek tárgya volt, de „nyafogós emberek egész sora elterjesztette". A pc régen vicc volt, ma már nem az. „A pc gonosz" és a humor halálát is jelenti – hangsúlyozta Michael Walsh, aki nagyon nem szereti azokat a véleményeket, amelyek úgy kezdődnek: „természetesen a szólásszabadság pártján vagyok, DE...".

Maksa Zoltán is tanúsíthatja, a DE az akár a viccelés tilalmát is jelentheti, a kicsinyes, bosszúálló, és kegyetlen liberális gyűlöletklubosok bárkire ráuszulhatnak. A véleményük annyit is ér, mint az emberségük.

Szidják, zavarja őket, nem szeretik a jobboldalt, mert a törzsük mindenen és mindenkin uralkodni akar, a nemzet fogalmával a cionizmus nem kompatibilis, kivéve izraelt persze. Az érzelmek alapja is racionális amúgy, legalábbis szubjektív vélelmeken alapulnak, hogy az úgy volna jó.

Nácizni, aztán a nácinak mondottakkal már polkorrekt bármi rosszat tenni egyáltalán nem igényel bátorságot. Mindezt a nagytőke médiájában. :D vadkapitalizmus propagandista punkok :D

http://youtube.com/watch?v=PSz0ptxE2jI

21 January 2015 at 14:07 ·

Jaaaa...azt még szabaaad!

Annyit nem ér, hogy az ember felidegesitse magát, hogy "nemkivánatos" egyénektől akár csak egy szót is elolvass! Vagy a tv-ben ezek előadásában bármit meghallgass, mert tudod, hogy minden szavukat a gyülölet adja a szájukra, hazudnak és uszitanak! Nem kell időt pazarolni rájuk!

Hecz Sándor

Lélek?!
Ha kiszúrják szemed,
Szádat bekötik!
Füled hogy ne halljál
Vattával betömik!
Szabad ha nem lehet gondolkodásod?!
Már semmit nem tehetsz
Mert nincs más választásod!
Csak azt teszel mi tetszik nekik!
Nem lesz egyéniséged!
Végleg megölik!
Felhőként oszlasz el az égen!
Mint pára szétterülsz ott fent a légben!

2014.12.16.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk