width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Energiaunió", oroszhoz képest akár tízszeres áron usa vagy izraeli olaj / (pala)gáz. Mindezt a lengyelországi zsidó donald ! tusk nevű háborús uszító barom javaslatára. Usrael imádó barom ez, már a neve se lengyel, azért is került az eu elnökségbe, de az hogy orbán - így kisbetűvel - mindent megszavaz amit az eu-cionisták elébe tesznek, bezzeg itthon nagy a pofája mikor szónokolni kell, na meg a valódi nemzeti oldalt megfenyegetni az antiszemétizmus elleni "zéró toleranciával" !!! Fidesz = "magyarit" játszó, hamisan népieskedő, népnek Kádár módra néha morzsákat odalökő, ám az összes lényeges kérdésben, döntési helyzetben teljes egészében zsidó érdekeket képviselő népmegvezető színésztársulat. Nem azt kell nézni mit mondanak, hanem hogy mit tesznek. orbán is ezt mondta magáról még 2010-ben, egy nyugati útján : csak a szája nagy, és az a fülkeforradalmár retorika csak kizárólag a mi megvezetésünkre él. Különben csicskulás van. Fideszes képviselők minden nemzetellenes dolgot megszavazn

2016. január 30., szombat

"Energiaunió", oroszhoz képest akár tízszeres áron usa vagy izraeli olaj / (pala)gáz. Mindezt a lengyelországi zsidó donald ! tusk nevű háborús uszító barom javaslatára. Usrael imádó barom ez, már a neve se lengyel, azért is került az eu elnökségbe, de az hogy orbán - így kisbetűvel - mindent megszavaz amit az eu-cionisták elébe tesznek, bezzeg itthon nagy a pofája mikor szónokolni kell, na meg a valódi nemzeti oldalt megfenyegetni az antiszemétizmus elleni "zéró toleranciával" !!! Fidesz = "magyarit" játszó, hamisan népieskedő, népnek Kádár módra néha morzsákat odalökő, ám az összes lényeges kérdésben, döntési helyzetben teljes egészében zsidó érdekeket képviselő népmegvezető színésztársulat. Nem azt kell nézni mit mondanak, hanem hogy mit tesznek. orbán is ezt mondta magáról még 2010-ben, egy nyugati útján : csak a szája nagy, és az a fülkeforradalmár retorika csak kizárólag a mi megvezetésünkre él. Különben csicskulás van. Fideszes képviselők minden nemzetellenes dolgot megszavazn

"Energiaunió", oroszhoz képest akár tízszeres áron usa vagy izraeli olaj / (pala)gáz. Mindezt a lengyelországi zsidó donald ! tusk nevű háborús uszító barom javaslatára. Usrael imádó barom ez, már a neve se lengyel, azért is került az eu elnökségbe, de az hogy orbán - így kisbetűvel - mindent megszavaz amit az eu-cionisták elébe tesznek, bezzeg itthon nagy a pofája mikor szónokolni kell, na meg a valódi nemzeti oldalt megfenyegetni az antiszemétizmus elleni "zéró toleranciával" !!!

Fidesz = "magyarit" játszó, hamisan népieskedő, népnek Kádár módra néha morzsákat odalökő, ám az összes lényeges kérdésben, döntési helyzetben teljes egészében zsidó érdekeket képviselő népmegvezető színésztársulat. Nem azt kell nézni mit mondanak, hanem hogy mit tesznek. orbán is ezt mondta magáról még 2010-ben, egy nyugati útján : csak a szája nagy, és az a fülkeforradalmár retorika csak kizárólag a mi megvezetésünkre él. Különben csicskulás van. Fideszes képviselők minden nemzetellenes dolgot megszavaznak csont nélkül 100% pártfegyelemmel, lelkiismeret nélkül tojva a következményekre, ezért sem hiszem hogy a fidesz semelyik tagja se zsarolható, akár ügynökaktákkal, akár korrupciós ügyekkel, köztörvényes bűncselekmények hiteles bizonyítékaival, vagy bármi mással!!!

Viszlát, rezsicsökkentés, jön a brüsszeli energiadiktátum - mert nem leszünk, hanem vagyunk gyarmat

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=82857

A Jobbik megdöbbenésének ad hangot annak kapcsán, hogy az uniós állam- és kormányfők tegnapi csúcstalálkozóján egyhangú döntés született az úgynevezett energiaunió létrehozásáról. Orbán Viktor Magyarország beleegyezését adta hazánk energiafüggetlenségének felszámolásához. Az energiaunió álcája alatt Brüsszel gyakorlatilag a tagállamok valamennyi energiapolitikával kapcsolatos döntésébe beleszólhat.

Az elmúlt hónapokban Magyarország saját bőrén tapasztalhatta meg, mit jelent mindez. A Déli Áramlat gázvezeték megfúrása, a Paksi Atomerőmű bővítése és a hosszú távú gázszállítási szerződés kapcsán kifejtett akadékoskodás egyaránt jelzi, Brüsszel számára a legkevésbé sem Magyarország vagy Közép-Európa energiabiztonsága a fontos, sokkal inkább a transzatlanti gazdasági érdekek képviselete.

Annál is inkább értetlenül állunk Orbán Viktor feltételek nélküli támogató döntése előtt, mivel a tagállamok vezetői által elfogadott úgynevezett zárónyilatkozat tartalmazza, hogy az állam a belső piac szabályaival összhangban avatkozik be a folyamatokba. Ez a mondat egyértelműen az államilag szabályozott energiaárak, vagyis a rezsicsökkentés végét jelenti. Ezen túlmenően uniós beleegyezés nélkül hosszú távú gázszállítási szerződést sem köthet hazánk a jövőben. A nagyobb átláthatóság uniós nyelven a döntésekbe való beavatkozást jelenti.

Mindez a Jobbik álláspontja szerint hazánk energiafüggetlenségének bűnös feladása csekély előnyökért, mondhatni: néhány „színes üveggyöngyért" cserébe - tájékoztatta hírportálunkat Kepli Lajos országgyűlési képviselő, a Jobbik energiaügyekért felelős szakpolitikusa.

20 March 2015 at 20:17 ·

Na ezzel lépnek a nyakunkra igazán..
Eddig is letapostak bennünket, most leszünk igazán rabszolgák

Donald, mint a kacsa. Húzzák ki a fejüket az usa seggéből ezek a varsói gettóból szabadult laposarcúak, mielőtt minket Putyin - bérenceznek le!

Csak nehogy háborúra készüljenek , ezért a nagy szervezkedés.....
Az a ciki, hogy mi mindig a farok rossz végén állunk.

https://kuruc.info/r/2/127268/

Kuruc.info - Zsidó származásáról beszélt Orbán Viktor egy francia lapnak - a "magyar" sajtó...

A felesége nyíltan bevallottan is az, így a gyerekei is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk